Vijesti/Najnovije

Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji cijelu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne izvorne pjesme pružaju veliko zadovoljstvo u ubijanju demona i paklenom iskupljenju koje ne smijete propustiti.
Detaljnije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
Detaljnije
16.09.2022.
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X, Nintendo Switch i PC-u.
Detaljnije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
Detaljnije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promjenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti nevjerovatno pun i interesantan mjesec za industriju video igara.
Detaljnije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
Detaljnije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
Detaljnije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama poslije nevjerovatnog uspjeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popularan kada Red Dead Redemption jeste postao i ostao planetarni hit.
Detaljnije
Leviathan AI može da miješa ciljeve kako se njemu prohtije, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak partije lagan. Sve u svemu, uvijek je bilo iznenađenja a gameplay je i više nego zanimljiv!
Detaljnije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
Detaljnije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
Detaljnije
06.08.2022.
Saints Raw su među favoritima za hit godine.
Detaljnije
06.08.2022.
PlayStation gubi 3 ekskluzive!
Detaljnije
Ovo je igra koja „nije vođena naracijom“ i želi da "kreirate sopstvene priče"
Detaljnije
Lako će Chris, Lady D i Karl Heisenberg kontrolisati bojno polje 28. oktobra, ali i šta sve nudi preorder.
Detaljnije
Nijesi fan umjetničkog prikaza igre? Zar nije jednostavnije preskočiti blog i igru nego prijetiti i napadati?
Detaljnije
HoYoverse je najavio datum za Genshin Impact 2.8 livestream premijerno na platformi Twitch, prije nego stigne na YouTube.
Detaljnije
Čovjek čije ime stoji iza Metal Gear, imao je ideju da napravi igru na osnovu serije The Boys.
Detaljnije