Focus on
08.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - Ušće Beograd

12 godina sa vama!

Danas vam predstavljamo možda jednu od vama najpoznatijih radnji u okviru akcije "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Podsećamo Vas da svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Drugari,


Mi smo jedna od retkih Gaming radnji gde su prodavci zaista konzumenti robe koju prodaju i to je tako u poslednjih 12 godina. Naš tim čine osobe različite životne dobi ali imamo isto interesovanje a to je virtualna zabava. To je mesto gde se svi osećamo kao pobednici. Mesto u kojem nema pandemije, epidemije i kriznih štabova koji će nam reći šta mozemo a šta ne.

Tu smo za ono što poželimo a zar to nije divno?


Ovom prilikom želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i da vas još jednom pozovemo na za sad ograničeno druženje u radnji dok ne popuste sa merama.

 

Ako i vi volite da kupujete u GameS Ušće , ili ako vam se sviđa ovaj sadržaj, podržite lajkujući Facebook ili Instagram post koji predstavlja njihovu radnju!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50033
DEATHLOOP je inovacioni FPS koji je za PlayStation 5 napravila kompanija Arkane Lion, n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Ušteda 17%
30,00 EUR
Veličina
Nova
30,00 EUR
24 ,99 EUR
Korišćena
30,00 EUR
24 ,99 EUR

Slični članci

29.
May.
2021.
Focus on
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smi&sc...