O nama

Games je lanac prodavnica specijalizovan za prodaju konzola, igara i igračke opreme. Osnovan je 2007. godine kada je prva prodavnica otvorena u Beogradu, a danas Games ima devet prodavnica u Srbiji. Prva prodavnica  i web šop u Crnoj Gori otvorena je 2021.godine. Web šop u Srbiji od 2016. godine nosi zvaničan e-trustmark sertifikat kvaliteta.
Pored osnovnih programa konzola, igara i opreme za PC, Sony Playstation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, Games nudi širok izbor artikala vezanih za e-sports. U svijetu sporta ova disciplina je odavno u rangu, ako ne i ispred tradicionalnih sportova. Gejming kao osnovno opredjeljenje Games-a određuje i ostatak asortimana – prateći program sa gejming tematikom: akcione figure, privjesci, šolje, torbe, rančevi, gejming stolice, stolovi...
Posebno smo ponosni što smo već duži niz godina jedini ovlašćeni prodavac i distributer firme SteelSeries, lidera u proizvodnji gejming opereme (miševa, tastatura, podloga i slušalica). Takođe smo od 2018. godine i distributer e-sports brenda Zowie – gejming divizije firme BANQ – jednostavnost i savršenstvo su ono što krasi ovaj brend i zato i jesu najčešći izbor profesionalnih igrača. Pored miševa, tastatura, slušalica i podloga, ovaj brend je čuven i po gejming monitorima.
Takođe, od kraja 2018. godine Games je zvanični distributer firme Spartan Gear, gejming brend koji je vrijedan pažnje jer pruža dosta a zahtijeva malo.
Jedna pogodnost koju nudimo vlasnicima konzola - otkupljujemo i prodajemo korišćene konzolne igre. Ako vam je neka igra višak i samo zauzima mjesto na polici, dođite do naše radnje da igru otkupimo. Ako vam je neka igra skupa, provjerite da li je u ponudi imamo kao korišćenu i možete proći jeftinije.
Prepoznati smo kao ultimativno prodajno mesto za sve kojima je gejming stil života. Games aduti su: najveći izbor igara i opreme, obučeno osoblje, nova izdanja uvijek i na vrijeme.