Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći VISA, Maestro ili Mastercard platnu karticu koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i NLB bankom a.d. Podgorica i obavlja se na bezbjedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmjereni na stranicu AllSecure platforme NLB banke, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.


Na ovoj stranici je potrebno da unesete sljedeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2  kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.
 

Sve cijene su izražene u eurima sa uračunatim PDV-om.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primjenom najsavremenijih metoda tokenizacije osjetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.
3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce - AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbjednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi - AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtjevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbjednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mjere bezbjednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osjetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osjetljivi podaci o korisniku kartice tokom cijelog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mjestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.
 

Sva plaćanja će biti obavljena u eurima (EUR). Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Ukoliko se plaćanje obavlja platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u lokalnu valutu korisnika kartice, prema kursu kartičnih kuća Visa/Mastercard.
Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti EURO. 
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko e-shopa mora ispunjavati sljedeće uslove:
•        Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Crne Gore, na adresi navedenoj u porudžbini.
•        Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.
Ukoliko se odlučite za gotovinsko plaćanje putem predračuna, predračun će Vam biti poslat na ostavljenu email adresu, bez prethodnog kontaktiranja.
Score doo zadržava pravo na izmjenu cijena i dostupnost proizvoda bez predhodnog obavještenja. Ipak, Score neće mijenjati cijene nakon izvršene potvrde Vaše porudžbine.