Isporuka robe

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Crne Gore i ne može se isporučivati van granica ove zemlje. Rok isporuke je naveden na veb-sajtu za svaki pojedinačni artikal. Rok isporuke Vaše kompletne porudžbine je posljednji od navedenih datuma isporuke pojedinih artikala. 

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je ostavio prilikom prijavljivanja na sistem, loših vremenskih uslova ili nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče. Vaša obaveza je da pošiljku po prijemu provjerite, i u roku od 24h prijavite eventualne nepravilnosti.
Moguće odrediti i drugačiju adresu za dostavu je od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mjesta. Isporuka se ne vrši nedjeljom.
Sve artikle pakujemo u odgovarajuću ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.
Za sve porudžbenice do 50 eura, naplaćujemo jedinstvenu cijenu kurirske službe u iznosu od 3 eura. Za porudžbenice preko 50 eura, isporuka je besplatna.