Privilege Club

Kako postati član Games Privilege Club-a?

Prilikom svake kupovine možete postati član Games Privilege Club-a (u daljem tekstu: Privilege Club). Kako biste se prijavili u članstvo u Privilege Club-u potrebno je da se registrujete kod nas na veb-sajtu i da tom prilikom ostavite ime i prezime, adresu stanovanja, email adresu i kontakt telefon. Ukoliko nijeste u mogućnosti da se registrujete putem veb-sajta, možete to uraditi i direktno u našoj prodavnici. Privilege karticu dobijate odmah ili poštom zajedno sa kupljenim proizvodom. Privilege karticu treba da koristite prilikom svake kupovine da bi se ista evidentirala na Vašem računu.
Kada Vaša kupovina (zbir svih računa u Score doo prodavnici uključujući i kupovinu preko veb-sajta) pređe 100 eura na dvogodišnjem nivou, počinjete da ostvarujete popuste prilikom svake kupovine. Posmatra se period od 730 dana unazad, počevši od trenutka izvršene kupovine.
Ukoliko želite da ostvarite popust i da Vam se kupovina evidentira u našem programu, potrebno je da pokažete Privilege karticu prodavcu na kasi prije plaćanja ili da unesete broj sa Privilege katice u Vaš korisnički nalog kako biste ostvarili popust prilikom kupovine preko veb- sajta. Privilege kartica ne predstavlja sredstvo plaćanja, već dokaz o članstvu u Games Privilege Club-u i ostvarenim kupovinama.
Sa povećanjem ukupno ostvarenih kupovina ostvarujete članske popuste. Usvojena skala popusta je:

     Kategorije                  Zbir svih računa        Popust na programe:
       Igre, prateća oprema, merchandise
      Srebrni               100 eur - 1000 eur                      5%
      Zlatni              1001 eur - 1500 eur                      7%
    Platinasti                Preko 1500 eur                    10%


*Napomena: Popusti ne važe za proizvode koji su označeni kao akcijski (AKCIJA ili RASPRODAJA), kao i za proizvode koji pripadaju kategorijama KOnzole, Monitori, Digitalni kodovi (igre koje su vidno obilježene kao DIGITALNI KOD) i Prepaid Card (PSN, XBOX Live kartice i sl).

 

Prelazak iz niže u višu kategoriju

Prelazak iz niže u višu kategoriju se automatski ostvaruje kad Vaš ukupni promet u našim prodavnicama u roku od dve godine pređe granične vrednosti koje su prikazane u tabeli.

 

Prednosti posedovanja Privilege kartice

  1. Popusti pri kupovini
  2. Obaveštenja o promocijama, akcijama, rasprodajama i novitetima putem email-a
  3. Povremene specijalne ponuda – “samo za članove”
  4. Nagrade za najbolje i najvjernije kupce (na kraju godine)


Napomena - Vašu karticu mogu koristiti i Vama bliske osobe, s tim sto se kupovine sabiraju samo na jedan račun, odnosno na jednog člana na čije ime glasi Privilege kartica.

 

Prelazak iz niže u višu kategoriju

Prelazak iz niže u višu kategoriju se automatski ostvaruje kad Vaš ukupni promet u našim prodavnicama u roku od dvije godine pređe granične vrijednosti koje su prikazane u tabeli.

 

Prednosti posjedovanja Privilege kartice

  1. Popusti pri kupovini
  2. Obavještenja o promocijama, akcijama, rasprodajama i novitetima putem email-a
  3. Povremene specijalne ponuda – “samo za članove”
  4. Nagrade za najbolje i najvjernije kupce (na kraju godine)


Napomena - Vašu karticu mogu koristiti i Vama bliske osobe, s tim sto se kupovine sabiraju samo na jedan račun, odnosno na jednog člana na čije ime glasi Privilege kartica.

 

Način promjene pravila korišćenja Privilege kartice
Score doo ima isključivo pravo da promjeni uslove korišćenja Privilege kartice, uslove sticanja popusta ili visinu popusta, kao i da potpuno ukine taj program. O promjenama će blagovremeno obavjestiti članove Privilege Club-a i ostale kupce. Ukoliko nakon obavještenja o promjenama ne otkažete članstvo u Privilege Club-u, smatra se da se slažete i prihvatate navedene promjene. 

U slučaju gubitka ili krađe kartice obavezni ste da nestanak kartice prijavite na broj telefona: 067 117 073 ili na email:info@games.co.me. Nakon toga će Vam biti izdata nova kartica na koju će biti prenijeti svi popusti koje ste do tada ostvarili. Dužni ste da pismeno prijavite svaku promjenu ličnih podataka koje ste dali prilikom prijavljivanja u članstvo u Privilege Club.

 

Obrada i zaštita Vaših ličnih podataka

Score doo rukovodi obradom Vaših ličnih podataka koje nam dajete prilikom prijavljivanja u članstvo u Privilege Club.

Prilikom prijavljivanja u članstvo u Privilege Club potrebno je da navedete sljedeće tačne lične podatke: ime i prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon i email adresu.

Score doo Vaše lične podatke prikuplja i obrađuje kako bi Vas obavještavao kao člana Privilege Club-a o pogodnostima, ponudama i popustima, stanju na Privilege kartici i korišćenju popusta, za pripremu i slanje redovnih ili prilagođenih ponuda. Obavještenja ćemo Vam slati na email adresu. Svaki email od nas će sadržati i link za odjavu sa mailing liste, koju možete izvršiti u bilo kom trenutku, nakon čega će prestati da Vam stižu emailovi sa informacijama o ponudama i popustima.

Prilikom kupovine sa Privilege karticom Score doo takođe prikuplja i obrađuje podatke o Vašim pojedinačnim kupovinama (npr. podatke o članstvu u Privilege Club-u, o proizvodima koje ste kupili, cijenama, datumu i mjestu izvršene kupovine, načinu plaćanja i pogodnostima koje su bile iskorišćene prilikom kupovine), a sve u cilju korišćenja pogodnosti koje Vam se pružaju kao članu Privilege Club-a i sastavljanja ponuda prilagođenih kupcima, kao i za praćenje ponašanja kupaca, unapređenja proizvoda i usluga koje Score doo pruža kupcima, rješavanja reklamacija i drugih mogućih problema.

Vaše lične podatke u prethodno navedene svrhe obrađujemo isključivo na osnovu Vašeg pristanka koji se daje prilikom kupovine u Score doo prodavnicama ili davanjem saglasnosti za dobijanje Privilege kartice prilikom kupovine preko veb-sajta.