Blog

Igre se mjenjaju i unapređuju ali nijesu sve promjene dobrodošle
Detaljnije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
Detaljnije
Možda je trebalo d prođe 13 godina da bismo dobili novi naslov iz TopSpin franšize – TopSpin 2K25. Ali, da li je trebalo da sačkaju još malo sa izdavanjem?  
Detaljnije
Početak aprila, pored standardnih oglasa proizvoda koji ne postoje (ponavljaju se brendovi, ali uvijek ima onih koji nasjednu, kao ja na Frikom 4 vrste sira sladoled), ima i dosta “normalnih vijesti
Detaljnije
Ova mama je gejmer
Najsmješnije board igre
09.05.2024.
Čak i psiholozi i ljekari kažu da postoji mnogo istine u izjavi Smijeh je najbolji lijek. A koje društvene igre su najbolje za iskren osmjeh sa prijateljima?
Detaljnije
Nakon 13 godina ćemo zaigrati novi naslov TopSpin 2K25. Dosta je pitanja o novitetima i promjenama
Detaljnije
Pohlepa je postala jedan od osnovnih motiva za promjene oko nas i nečudi kada se ta tema provlači kroz neke hit igre. Ali, koje su to najbolje igre sa ovom temom?
Detaljnije
Igre je najbolje igrati u društvu i u krugu porodice. Ipak, ponekada je bitno odvojiti i vrijeme samo za sebe i odigrati i neke malo drugačije igre. Koje su najbolje PS5 igre, samo za odrasle?
Detaljnije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvijek ima neki novi trik u rukavu
Detaljnije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
Detaljnije
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, natjerala nas je da shvatimo koliko je vježbanje bitno.
Detaljnije
U posljednje vrijeme se sve više govori o načinima na koji djeca možda mogu biti uvučena u svijet klađenja kroz video igre
Detaljnije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju priliku da se pridruže omiljenim likovima u njihovim zimskim ludorijama.
Detaljnije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da kolekcionarstvo nije samo za geek-ove nego je prihvatljivo za sve. Tu nastaje problem oko terminoligije i razumjevanja samih stilova ili serija figura...
Detaljnije
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
Detaljnije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov
Detaljnije
Čovjek je uvijek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par prijedloga.
Detaljnije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
Detaljnije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ovo je tekst za vas!
Detaljnije