Najčešća pitanja

U našoj ponudi ima puno artikala koji su asortimanski, pa na jednoj slici može da ima više artikala.Iskazana cijena odnosi se na jedan artikal, ukoliko nije drugačije naznačeno. Ukoliko želite da naručite određeni proizvod iz asortimana molimo Vas da u napomeni tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli nemamo, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate potem e-maila. Prije nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i provjerite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar.

E-mail adresu možete promjeniti nakon logovanja na naš sajt u opciji "Moj nalog". Takodje nam možete poslati nove informacije na naš e-mail i mi cemo ih korigovati za vas.

Preorder ili kupovina u pretprodaji predstavlja kupovinu artikala, najčešće video igara koje još uvijek nijesu izašle. Preorderom ostvarujete razne beneficije, najčešće prednosti su snižena cijena, rezervisan primjerak igre, kao i preorder bonusi u vidi dodatnog fizičkog ili digitalnog sadržaja.
Preorderi se plaćaju unaprijed, najkasnije 5 dana prije izlaska artikla, uplatom našoj radnji ili putem sajta, karticama ili uplatom na račun.

Svoje podatke možete mijenjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''moj profil''. Na ovom mjestu, takođe, možete mjenjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.