Blog

Povratak u prošlost na više načina.
Detaljnije
U prethodnom tekstu smo se bavili štrajkom glumaca iz video igara, a danas ćemo spomenuti neke od onih koji su nas napustili ove 2023. godine.
Detaljnije
EA Sports FC 24 je sljedeća iteracija u FIFA serijalu. U stvari, smijemo li to da kažemo? Sada kada je EA napustio brend FIFA i stvorio sopstvenu fudbalsku igru (ili barem to implicira naziv igre) vrijeme je da vidimo da li je ovo zaista nova era igara za fudbalske fanove širom svijeta.
Detaljnije
TVORAC na tera da se zapitamo ko su nam pravi neprijatelji i da li smo sami sebi najveća pretnja.
Detaljnije
Bethesda je neočekivano obradovala fanove
Detaljnije
Mačke u video igrama nisu samo vizuelni ukras. One predstavljaju utočište, simbolizuju hrabrost i prijateljstvo, a njihova prisutnost omogućava igračima da osjete blisku emotivnu vezu.
Detaljnije
Ove video igre su način da se približite iskustvu Drugog svjetskog rata iznad oblaka i borbenih zona. Uzmite kontrolu nad svojim omiljenim avionima i budite dio istorije. Ali samo u igrama jer nam drugi ratovi nisu potrebni.
Detaljnije
Zamislite samo mjesec u kojem su izdavači morali da pomjeraju datume izlaska nekih hit igara kako se ne bi napravila gužva i haos u kratkom vremenskom periodu.  
Detaljnije
Ove igre su savršeni primjeri kako podrška razvojnog tima i posvećenost zajednici mogu potpuno promijeniti sudbinu video igre i pretvoriti je u uspjeh.
Detaljnije
Annapurna Animation radi na animiranom filmu zasnovanom na video igrici Stray, navodi Entertainment Weekly.
Detaljnije
18.09.2023.
Bethesda je ponekad osporavana zbog propusta sa greškama i gličevima, ali daleko od toga da nisu u stanju da naprave odlične i teške igre.
Detaljnije
O igri Starfield u kojoj gejmeri lete širom galaksije sa ciljem da lociraju djelove nečega poznatog kao "artefakt" se dosta piše, i svi već znaju da znači više nego što se to na prvi pogled činilo.
Detaljnije
Nekima je Microsoft majka a nekome maćeha, kada je prodaja konzola u pitanju.
Detaljnije
Video igre su daleko više od puke zabave, one predstavljaju moćan alat za razvoj logičkog razmišljanja i vještina kod djece. Kroz pravilan izbor igara i aktivno uključivanje u proces učenja, roditelji mogu omogućiti svojoj djeci da razvijaju ključne kompetencije dok se istovremeno zabavljaju.
Detaljnije
Nadamo se skorijim nastavcima, a do tada – predlažem da se oprobate u trenutnom izdanju ove pristupačne pustolovine. Tragovi čarolije još uvijek tinjaju.
Detaljnije