Vijesti/Najnovije
26.03.2024.

Igre koje su idealne za proljeće

Sve cvijeta i svi se vole

Duga i tamna zima nas može natjerati da sanjamo o boljem vremenu. Kada oblačno nebo, zaleđene puteve i debele krpice zamjene toplo sunce i rascvjetana priroda, svi se ponovo osjećamo živim. Zbog toga smo rješili da se pozabavimo igrama koje obuhvataju promjenu godišnjih doba tako što imaju teme, scene ili palete boja koje nas podsjećaju na nove početke koji dolaze sa proljećem

Ako vam je dosta zime, ove igre će vam pomoći da uđete u proljećno stanje uma. 

 

Pokemon Scarlet & Violet

Čim se upišete na Akademiju Uva i upoznate direktora Klavela, vaš dom u Paldei je ispunjen proljećnom energijom. Ljudi su obučeni tako da imaju duge rukave ili kratke pantalone, vjetar struji kroz mamin savršen vrt, a Kvaksi se igra u Clavelovoj fontani.

Paldea je sva živopisno proljeće. Tamo sunce dodiruje sve što se vidi i nova avantura se osjeća u vazduhu. Ako želite ugodnu igru koja koristi proljećne boje i slike, započnite svoje putovanje u Pokemon Scarlet ili Violet i izaberite Sprigatito za pratioca tipa trave.

 

Super Mario Party

Ukoliko volite krevet coop igra više za vas, uzmite svoj Joy-Con i isprobajte Super Mario Party inspirisanu društvenim igrama. U ovoj igri, do 4 igrača mogu da igraju kroz 5 režima igre i 80 porodičnih mini igara. Igrači mogu da se takmiče u tradicionalnoj Mario party besplatno za sve, da se udruže 2 na 2 u Partnerskoj partiji ili da 4 igrača rade zajedno u River Survival,  svako ko nije tu može biti popunjen od strane igrača koji kontroliše AI.

Isprobajte režim igre River Survival, table za igre kao što je Megadruit Paradise ili specifične mini-igre koje će vam pružiti sve svijetle proljećne vizuelne prikaze sa kojima možete da se nosite.

 

Nintendo Switch Sports

Toliko smo već pisali o tome da je Wii Sports privukao pažnju sveta kada je objavljen 2006. Kinetičan i jednostavan način igre podstakao je ljude da zaigraju video igre više nego ikada ranije. Sa Switch konzolom, Nintendo je prenio kontrole pokreta iz prethodnih generacija konzola kako bi se ova ideja ponovo rodila.

Nintendo Switch Sports vraća neke Wii Sports favorite, a takođe dodaje nove igre u ponudu. Kuglanje, tenis i fudbal prednjače, nadmašujući ostale po vrijednosti ponavljanja i faktoru zabave. Sa raznolikom linijom igara kontrolisanih pokretom, Nintendo Switch Sports nudi zagarantovanu zabavu zbog koje poželite da dobijete i igrate.

 

EA Sports PGA Tour

Ukoliko volite zelenu travu i više uskakanja i igranja petlje igre, isprobajte EA Sports PGA Tour. Vraćajući se na PGA Tour 2023. nakon pauze od 2015. godine, EA Sports se vraća na pravi put. Sa 30 prelijepih kurseva, režimom karijere za jednog igrača i onlajn multiplayerom, EA Sports PGA Tour je opuštajuće iskustvo sa dubokom mehanikom igranja. Usavršite svoj zamah raznim palicama, tipovima udaraca i terenima.

Uživajte u linkovima u slobodno vrijeme ili se kvalifikovajte za PGA Tour i takmičite se sa profesionalcima.

 

Horizon Forbidden West

Ovo je igra u kojoj je priroda jedan odglavnih elemenata. Okruženje bogato prirodom, voda koja slobodno teče i život koji raste svuda okolo su suština ogromnog otvorenog svijeta Horizon Forbidden West. Čak i crvena mrlja koja truje i obuzima zemlju vrvi od živahne proljećne energije.

Fantastična mehanika i duboka priča Horizon Forbidden West je podjednako očaravajuća koliko i lijepa i držaće vas angažovanim sve dok to budete dozvoljavali.

 

Pikmin 3 Deluxe

Sa sjajnom estetikom u bujnom okruženju na otvorenom, Pikmin 3 Deluxe je idealna igra za proljeće.

Kao istraživači svemira koji su sletjeli na stranu planetu, morate kontrolisati vojnike nalik biljkama da biste rješavali zagonetke, sakupljali resurse i pobjedili neprijatelje. Smješten u bašti sa nivoima sastavljenim od prirodnih slagalica, Pikmin 3 Deluxe izgleda, osjeća se i igra se kao proljećna avantura.

Ova strateška avantura će vas natjerati da gledate u sopstveno dvorište sa novootkrivenom pažnjom na detalje i primjetite mikrobiom iza kulisa kao nikada ranije. Na našem sajtu možete naći Pikmin 1+2 i Pikmin 4 igre.

Splatoon 3

Splatoon 3 je idealna zabava uvijek. Splatoon 3 je suština proljeća, gomila Inklings & Octolings koje izgledaju kao da su bile zatvorene cijele zime konačno su puštene da se bore. Timovi od 4 se takmiče da pokriju prostor za igru živim bojama koje se preklapaju i zapljuskuju svoje neprijatelje. Naoružani oružjem koje izgleda kaoNerf Guns & Super Soakers  i opremljen u najboljoj opremi, Splatoon 3 je stilizovana pucačina iz trećeg lica savršena za proljećne vibracije.

Ghost Of Tsushima

Teška igra otvorenog svijeta.

Ghost of Tsushima je jedno od najljepših okruženja koje su video igre ikada stvorile. Zadivljujući proljećni vizuelni prikazi su istaknuti zlatnožutim drvećem, visokom bijelom pampasom travom i ogromnim poljima šarenog cvijeća. U ovom bujnom svijetu igara, Jin Sakay istražuje kako da živite kao samuraj tokom očajnog ratnog vremena. Jedva preživljava mongolske invazije i Džin mora da procjeni štetu nanijetu njegovom domu Cušima i da povrati kontrolu nad ostrvom od divljeg mongolskog vođe.

Ako želite živopisni prirodni svet, zanimljivu igru i zadivljujuću priču koja oponaša ponovno izrastanje proljeća, zaigrajte Ghost of Tsushima.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...