Blog

Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umjetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Kako većina fanova igre HALO traži da se 343 Industries povuče sa mjesta glavnog developera, čini se da postoji bolje rješenje.
Detaljnije
Josef Fares, direktor nevjerovatnog hita It Takes Two ostavlja fanove da nagađaju o novoj igri nakon objave slike neimenovanog projekta na svom Tvitter nalogu. 
Detaljnije
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocjenio tada ovu igru? Zavirićemo u njihovu arhivu.
Detaljnije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji cijelu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne izvorne pjesme pružaju veliko zadovoljstvo u ubijanju demona i paklenom iskupljenju koje ne smijete propustiti.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvijek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
Detaljnije
16.09.2022.
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X, Nintendo Switch i PC-u.
Detaljnije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
Detaljnije
Uspjeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.
Detaljnije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promjenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti nevjerovatno pun i interesantan mjesec za industriju video igara.
Detaljnije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
Detaljnije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
Detaljnije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama poslije nevjerovatnog uspjeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popularan kada Red Dead Redemption jeste postao i ostao planetarni hit.
Detaljnije
Leviathan AI može da miješa ciljeve kako se njemu prohtije, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak partije lagan. Sve u svemu, uvijek je bilo iznenađenja a gameplay je i više nego zanimljiv!
Detaljnije
Nekoliko dana nakon što je Nintendo slučajno objavio cijenu igre, fan Monkez Island-a je podijelio datum objavljivanja skriven u metapodacima web sajta Devolver Digital-a.
Detaljnije
Microsoft tvrdi da Sony najverovatnije plaća developerima da ih odbijaju kada je u pitanju Xbox Game Pass, i to kao odgovor na optužbe u vezi akvizicije. 
Detaljnije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
Detaljnije