Blog

Igrač je zbog svog oca igru pretočio u knjigu
Detaljnije
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Title Update Notes 1.03 (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC)
Detaljnije
Moderi uzimaju stvar u svoje ruke
Detaljnije
Forza Horizon i dalje suvereno vlada
Detaljnije
Opet je to doba godine, baš na vrijeme za prazničnu sezonu!
Detaljnije
Stiže nam Decembar a tada imamo najviše najava noviteta 2022. godine. I tada je Game Award, i to 9.12 tj. 10.12.2021. zbog vremenske razlike.
Detaljnije
Postojala je zabrinutost da bi muzika trilogije mogla biti ugrozena
Detaljnije
Pojavili su se detalji o sljedećoj igri iz Far Cry serijala, nakon vijesti da tim napušta izvršni producent Dan Hay
Detaljnije
Uvek je bilo komentara i kritika o cenama proizvoda i igara. Većina onih koji kritikuju nije upoznata sa troškovima i pravilima uvoza i zbog toga nema realnu sliku problema. Ali sada nećemo o tome. Sada pišemo o igrama koje su skupe i kada ih kupujete na Steamu-u.
Detaljnije
Kada započnete vaš Valorant meč, možda ćete se iznenaditi kada budete čuli ruski jezik, pošto je Riot konačno omogućio igračima iz Rusije da koriste Voice opciju.
Detaljnije
Miitopia neobično menja klasični RPG omogućavajući igraču da u igru ubaci svoje omiljene likove. Jedino pravo ograničenje je vaša mašta.
Detaljnije
Potrudite se da bar jedan od ovih Pokemona bude uvek u vašem timu i dobro pazite na pokrete i sposobnosti.
Detaljnije
Voleli vi to ili ne, Zakon o intelektualnoj imovini je nepovrediv i sudovi to potvrđuju.
Detaljnije
Kreatori League of Legends-a i Valorant-a ne žele da vide da timovi promovišu kompanije koje se bave kriptovalutama u njihovim esportovima.
Detaljnije
Najveći problem sa borbom je to što vam neprijatelji ne daju dovoljno dobre povratne informacije udaraca, tj. imao sam osećaj kao da smo se tukli jastucima.
Detaljnije
Microsoft i Ubisoft su svakako tu, ali sprema se još dosta iznenađenja.
Detaljnije
Miitopia bez obzira na svoj šarmantni i lagani pristup ovom žanru i dalje ispunjava normu od 30 sati potrebnih za prelazak kampanje. Jedina šteta je što ćete verovatno već na pola tog puta videti sve moguće zabavne interakcije vaše ekipe.
Detaljnije