Blog

STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
Detaljnije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
Detaljnije
Sa 4.137 asistencija u pobjedi protiv KT Rolstera, Faker je oborio još jedan rekord u svojoj profesionalnoj League of Legends karijeri.
Detaljnije
22.01.2023.
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili dobra ili zla. Svaka priča ima početak, zar ne? Blacktail nam donosi priču o porijeklu čuvene vještice.
Detaljnije
22.01.2023.
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
Detaljnije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje pratioce. Preko 600 ljudi prati prenos uživo!
Detaljnije
Prati modne trendove i ubija zombije.
Detaljnije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
Detaljnije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.
Detaljnije
PlayStation je rješio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
Detaljnije
19.01.2023.
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igri koja nudi nesto nešto više.
Detaljnije
Grand Theft Auto 6 je definitivno jedna od igara o kojima se najviše priča u svijetu gejminga, a neki fanovi vjeruju da su vidjeli hintove i tizere od strane kompanije Rockstar.
Detaljnije
Taman smo spremili obavještenje koje nam je Ubisoft poslao sa informacijom da će se Deluxe izdanja igre Skull&Bones prodavati samo digitalno, kada nam je stigla nova informacija. Miriše li sve ovo na probleme u poslovanju kompanije Ubisoft?
Detaljnije
Igrač The Last Of Us je uoči bug u igri koji uzrokuje da se Elino tjelo ispruži i uvrne, što su drugi smatrali i smješnim i zastrašujućim.
Detaljnije
UPOZORENJE: Ovaj članak sadrži (uglavnom blage-do-umerene) spoilere za originalni Final Fantasy VII i Crisis Core. Autor tekstova se ograđuje od istih činjenicom da su u pitanju igre stare 25 i 15 godina. Ako već nijeste, odigrajte ih obje – tim redom, nećete zažaliti.
Detaljnije
Nekima je teško da namjeste svoj region, a neki se igraju i traže ne baš lako dostupne igre.
Detaljnije
Nintendo Swith koristimo već godinama ali nam se čini da je Nintendo još dosta toga o ovoj konzoli ostavio neotkriveno kako bismo se igrali i neke stvari sami saznali.
Detaljnije
Elden Ring je odneo više nagrada za igru godine, nego bilo koji drugi naslov koji je objavljen 2022. godine.
Detaljnije
Nakon tri meseca od osnivanja kompanije, imamo najavu prve igre.
Detaljnije