Blog

Toliko je sadržaja dostupno u Tears of tһe Kingdom da je potrebno preko 130 sati da se igra odigra do kraja, i to kompletno!
Detaljnije
Od prvog susreta sa Bilbom, pa do posljednjeg „zagrljaja“ sa Frodom, Golum je bio jedan od fascinantnijih i tragičnijih Tolkinovih likova. Dvije ličnosti u stalnom sukobu, obje izmučene, sklone lošem, nepovjerljive, ali ne vrijedne povjerenja. Obavijene velom tajne... Konačno dobijamo igru koja dio te tajne razvija.
Detaljnije
LEGO 2K Drive je igra koja je iznenadila mnoge ne samo svojim objavljivanjem, već i svojim sadržajem. 
Detaljnije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspješnije izdanje u istoriji kompanije.
Detaljnije
Godina se mnogi pitaju da li su pametno investirali kada su nekada davno riješili da kupe Amiibo i par figura. Sada je napokon došlo njihovih pet minuta da uživaju u investiranom!
Detaljnije
EA Sports je izrazio ogromno samopouzdanje u svoju predstojeću fudbalsku igru EA Sports FC, koja će biti njihova prva fudbalska igra bez FIFA licence. Ovaj pomak u igračkom pejzažu predstavlja nezapamćen korak naprijed za kompaniju.
Detaljnije
Univerzum Mortal Kombat je ponovo rođen, smješten u novu priču sa legendarnim herojima i zlikovcima koji su ponovo zamišljeni kao što ih nikada ranije niste vidjeli!
Detaljnije
Ovih dana se mnogo pričalo gejmingu i evidentno je da dosta roditelja nije svjesna toga da konzole imaju opciju "roditeljske kontrole" sa kojima je moguće pratiti i nadzirati ono što Vaše dijete igra.
Detaljnije
Iznenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
Detaljnije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.
Detaljnije
Najnovija polemika gejming svijeta je da li je licemjerno uživati u Tears of the Kingdom i kritikovati Redfall kada imaju istu brzinu kadrova.
Detaljnije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte cijelo iskustvo.
Detaljnije
Live A Live je jedinstvena igra koja je prvi put izašla 1994. godine za Super Nintendo only in Japan (noćna mora za sve ljubitelje JRPG igara), i tamo je i ostala sve dok prošle nije izašala remaster verzija za Switch konzole, a nekih pola godine kasnije i verzije za PS4,PS5 i PC.
Detaljnije
Video igre nijesu neprijatelj. Sve je u tome kako ih koristite. Čak i više od tradicionalnih medija, oni vam omogućavaju da doživite svijet očima drugog. I tu živi empatija. Matthew Farber
Detaljnije
WWE 2K23 najavljuje da će predstaviti svoj prvi besplatni dodatni Superstar koji se može igrati nakon sljedećeg izdanja ažuriranja.
Detaljnije
Igra umije da bude zaraznija od zombi virusa, pa je važno biti na oprezu.
Detaljnije
Najnovije ažuriranje Hogwarts Legacy uglavnom se fokusira na ispravke grešaka, ali je jedna mala promjena pohvaljena od strane obožavalaca koji su je primjetili.
Detaljnije
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cijenu
Detaljnije