Blog

Jedna fascinantna evolucija potencijala ovog „žanra“ ka onome čemu su se mnogi fanovi nadali.
Detaljnije
Nintendo je objavio demonstraciju nadolazeće fudbalske igre Mario Strikers: Battle League i prikazao gameplay prepun zanimljivih detalja.
Detaljnije
Sve je više informacija u vezi sa bivšim producentom Rokstar-a Leslie Benzies-om i njegovom novom igrom Everywhere, a one potvrđuju da je to AAA igra otvorenog svijeta.
Detaljnije
3D platformeri su nekada davno bili jedan od najpopularnijih žanrova video igara. Mi se čak razmišljamo da napišemo tekst i o nekih neopravdano zaboravljenim platformerima devedesetih...  
Detaljnije
U srcu svakog evropskog grada osnovanog prije 19. vijeka, nalazi se crkva. Isto je i sa Annom 1800.
Detaljnije
Ako volite "Elden Ring," evo filmova koji će vas podsjetiti na različite aspekte vašeg putovanja kroz The Lands Between. Od kultnih hitova do mračnih savremenih pogleda na drevno predanje, ovi filmovi su neki od najboljih za gledanje dok odmarate tokom predstojećih mini praznika.
Detaljnije
Postoji jedan žanr koji kažu da je omiljen među muškom populacijom, a ipak tokom godina se sve više zaboravlja... ekstremni sportovi.
Detaljnije
Kakav video i radio zvijezda... Google je mnogo toga promjenio a pitanje je da li je sve bolje.
Detaljnije
Blizzard je ovoga puta ispunio obećanje tako da će se deveta ekspanzija za World of Warcraft zvati Dragonflight i prvi put ćemo imati  kombinaciju rase i klase: Dracthyr Evokerse.
Detaljnije
Ples je igra, a igra sa muzikom i plesom je nekada bio najčešći izbor mnogih. Šta se to promjenilo pa su ove igre izgubile na svojoj popularnosti?
Detaljnije
17.04.2022.
Za dobre proizvode su potrebni strast, vrijeme, ljubav i...
Detaljnije
Glavni čovjek, veoma aktivan na Linkedin platformi, ali i Twitter-u, Pavel Sasko, nedavno je rekao da studio još uvijek “radi na” proširenjima u vidu DLC-a za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Da li ste pomislili da prsten za igranje može drastično da promjeni uspjeh igre?
Detaljnije
Sjećate li se koliko je bio popularan Guitar Hero i sve one propratne opcije za porodični bend sa gitarama i bubnjevima? A sjećate li se kada ste posljednji put zasvirali ili čuli nekoga da je svirao na ovim instrumentima?
Detaljnije
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
Sjedim na kafi sa prijateljicama i komentarišemo igre, i koliko su se neke stvari promjenile. Neke igre i žanrove su i zaboravili a mislili smo da se bez njih zabava ne može ni zamisliti. 
Detaljnije
Sigurni smo da su se mnogi pitali šta bi se desilo ako ubiju Papu kornjaču u igri Elden Ring, ali nijesu voljni da to učine. Ipak, jedan youtuber je to odlučio da uradi i podijeli sa ostalima.
Detaljnije
Iako se trenutno ne zna mnogo o profesoru, jasno je da će on igrati važnu ulogu u priči Hogwarts Legacy.
Detaljnije
Neke borbe sa boss-ovima nude malo nade. Međutim, ovih par boss-ova će vas odmah uništiti i to bez mnogo truda
Detaljnije