Vijesti/Najnovije
26.03.2024.

Zbog čega će 12. jun biti veliki dan za ljubitelje Assassin's Creed franšize?

Šuška se...

Sve je više nagađanja i glasina da će Assassin's Creed Red biti objavljen tokom 2024-te godine. To je bitno jer znači da bi Ubisoft morao da krene sa najavama i reklamama. Nekako je očekivano označiti 12. jun kao dan kada stižu vijesti za franšizu. Tog datuma se održava Ubisoft Forward, sa očekivanim fokusom na Assassin's Creed.

Nedavno je i Džef Kejli potvrdio svoj događaj Summer Game Fest i odredio datum 7. jun.Ovo nam daje očekivanja da će prve dvije nedjelje u mjesecu biti pokrivene interesantnim vijestima o igrama.

Datumi su još daleko pa ostaje da se vidi šta će mnoge kompanije učiniti, ali posljednjih godina je Ubisoft bio domaćin sopstvenog događaja pod nazivom Ubisoft Forward i vijesti o  su se našle u njima i sigurno je da Ubisoft neće mnogo menjati. 

A 12. jun?

Čini se da  Ubisoft iz nekog razloga voli ovaj datum. Imali smo Ubisoft Forward-a 12. juna 2020., 2021. i 2023. godine. Nije da nijesmo imali događaj u septembru ali je 12. jun bio glavni oslonac u svakoj godini osim 2022.

2022. je Ubisoft Forward imao fokus na Skull and Bones.

Nedavno je objavljeno da Ubisoft nastavlja sa svojom franšizom Assassin's Creed i sa svim Assassin's Creed igrama u razvoju, logično je da će fanovi dobiti detaljnije informacije. 

Da li smo u pravu, ostaje da sačekamo!

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...