Blog

Nekima je Microsoft majka a nekome maćeha, kada je prodaja konzola u pitanju.
Detaljnije
Video igre su daleko više od puke zabave, one predstavljaju moćan alat za razvoj logičkog razmišljanja i vještina kod djece. Kroz pravilan izbor igara i aktivno uključivanje u proces učenja, roditelji mogu omogućiti svojoj djeci da razvijaju ključne kompetencije dok se istovremeno zabavljaju.
Detaljnije
Nadamo se skorijim nastavcima, a do tada – predlažem da se oprobate u trenutnom izdanju ove pristupačne pustolovine. Tragovi čarolije još uvijek tinjaju.
Detaljnije
PlayStation Portal je tablet od 8" u sendviču između DualSense kontrolera koji je trajno pričvršćen za ekran.
Detaljnije
Rimejkovi video igara postali su sve popularniji posljednjih godina jer programeri i izdavači igara nastoje da udahnu novi život omiljenim klasicima iz prošlih generacija. Ovi rimejkovi nude priliku igračima da iskuse svoje omiljene naslove na novi način, sa ažuriranom grafikom, mehanikom, pa čak i sadržajem.
Detaljnije
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
Detaljnije
Posljednjih par mjeseci je skoro svima došlo do velikog pada riča na Instagramu, i smanjenog broja lajkova. Dok neki tvrde da je to zbog odmora, drugi okrivljuju algoritam, ima nešto što se zove shadowban.
Detaljnije
Uživajte u fantastičnoj igri STARFIELD uz ovih par savjeta.
Detaljnije
Mlađe generacije su sve više vezane za gejming kao dio modernog načina života, i novih tehnologija, i ukoliko ne želite vi da se igrate, njima svakako to nećete moći da zabranite, a i ne preporučujem Vam da to radite.
Detaljnije
Mi jedva čekamo da je zaigramo!
Detaljnije
Uz mogućnost da usmjerite nevjerovatnu pažnju na detalje, vaš logički um se ističe u bilo čemu, od matematičkih zadataka do uparivanja tri šara iste boje.
Detaljnije
Kada neko želi da uđe u svijet gejminga, san mu je da ima Logitech ili Razer opremu. Sve ostalo je ono što se podvodi pod zamjene koje moraju imati jer ova dva brenda nisu jeftina.
Detaljnije
Dugo očekivani Starfield se bliži objavljivanju, a postoji mnogo osnovnih funkcija koje obožavaoci treba da znaju prije njegovog ulaznog lansiranja.
Detaljnije
Serijal igara "Just Dance" postao je svjetski fenomen, okupljajući igrače svih uzrasta da se zabavljaju i plešu uz omiljene pesme.
Detaljnije
Igrači BG3 su naišli na pomalo smiješnu grešku koja jednog posebno opasnog boss-a u sredini igre čini mnogo manje prijetećim.
Detaljnije
Mortal Kombat 1 nam je upravo dao prvi pogled na Sindel tokom Gamescom Opening Night Live, kao i uvid u igranje igre sa Shao Kahnom. Njih dvojica će se pridružiti glavnom spisku boraca.
Detaljnije