Ova mama je gejmer
13.02.2024.
Autor: Danica Manojlović

Prvi trejler za “DEADPOOL AND WOLVERINE”

Ko je Deadpool?

Ko je Deadpool?

U bioskopima od 25 jula
 

"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" -
Marvel studio upravo je objavio najnoviji trejler za dugoočekivani nastavak franšize - DEADPOOL, koji će se u domaćim bioskopima naći tokom ljeta ove godine.


Nakon šest godina pauze, u Marvelov filmski univerzum vraća se Deadpool u čijem trećem nastavku gumac Rajan Rejnolds ponovo uplovljava u glavnu ulogu. Reditelj filma Šon Levi koji je već sarađivao sa Rejnoldsom na filmu "Glavni heroj", ukrstio je dvojicu poznatih Marvelovih likova, Dedpula i Vulverina. Na velikom platnu kao Vulverin vraća se voljeni australijski glumac Hju Džekman.



Ko je Deadpool? Pravo ime mu je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog rijetke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima zbog čega su naučnici probali mnogo toga, ali u tome nijesu u potpunosti uspjeli. Vilson je zadobio oboljenje i cijelo tjelo mu je uništeno i prekriveno odbojnim ožiljcima. Kako je sve išlo na lošu stranu, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo, pa je on u sebi stvorio još ličnosti sa kojima se često sukobljava.

Naposljetku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled iskreirao je svoj prepoznatljiv kostim i postao anti heroj - Deadpool.

 

 

Slike MCF MegaComFilm

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, natjerala nas je da shvatimo koliko je vježbanje bitno.
11.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U posljednje vrijeme se sve više govori o načinima na koji djeca možda mogu biti uvučena u svijet klađenja kroz video igre
08.
Feb.
2024.
Ova mama je gejmer
Igra koja je mnogo obećavala, ali to nije odmah ispunila i to ne svojom greškom! Ko je kriv?