Vijesti/Najnovije
13.03.2024.

Fortnite 2. sezona nudi čitav novi svet mogućnosti

Panteon

Zaljubljenci u igru Fortnite znaju da nam nova sezona donosi dosta uzbuđenja.

Sada kada je otkrilven uzbudljiv grčki panteon mogli bismo da svjedočimo novom zabavnom trendu za budućnost. Kako svaka nova sezona igre Fortnite dodaje nove i uzbudljive karakteristike ovoh battle royale igri, sezona 2 poglavlje 5 sada predstavlja priliku da se igri doda još više panteona.

Od svojih početaka 2017. godine, Fortnite teži ka unapređenju, kako bi neko rekao ka većem i boljem svake godine, a priroda igre koja se stalno mjenja je jedan od glavnih razloga uspjeha. Fortnite uspjeva da ostane na vrhu žanra battlerozale. Godinama svjedočimo nevjerovatnim saradnjama, a sa saradnjom visokog profila kao što je nedavni LEGO Fortnite režim, Fortnite se sada osjeća kao mnogo različitih igara u jednoj, a to je razlog zašto nastavlja da privlači nove igrače svakog dana.

Kada je Fortnite počeo da tizuje za drugu sezonu na temu Grčke, bilo je intrigantno zamisliti šta ćemo vidjeti u igri. Sada kada je druga sezona stigla vidimo da je Fortnite predstavio raznolikost grčkih bogova, poput Zevsa, Hada i Meduze, zajedno sa novim moćima zasnovanim na grčkoj mitologiji. Svakako je ovo uzbudljiv dodatak 5. poglavlju i postavlja pitanja o tome koji bi drugi panteoni iz drugih drevnih društava mogli da slijede, zar ne?

U svijetu video igara, Grčki bogovi su neki od najpopularnijih i najpoznatijih drevnih bogova u istoriji. Grčki i nordijski panteon bi mogli da posluže kao uzbudljiv razlog da se skin Fortnite Kratos vrati u igru, jer je on značajan most između oba svijeta u franšizi God of War. Nordijski panteon ima mnogo jedinstvenih bogova kao što su Odin i Loki, a Fortnite bi sigurno fascinantno ovo tumacio i odradio.

Tu su i egipatski bogovi, a uključivanje egipatskog panteona bi bio odličan izbor. Mogao bi da upozna igrače sa potpuno novom grupom uzbudljivih bogova, koji nijesu toliko poznati kao grčki bogovi. Egipatski bogovi su puni potencijala kada je u pitanju stvaranje događaja u igri usredsrijeđen oko panteona.

Šta biste vi voljeli da vidite u ovoj igri?

 

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...