Blog

Novi trejler za Phantom Libery i noviteti u Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Muzika govori više od riječi.
Detaljnije
Ubisoft je nedavno objavio interesantan tekst o tome kako su radili na reinkarnaciji Bagdada iz devetog vijeka i koliko se može naučiti iz igre osnovno o istoriji ovog grada.
Detaljnije
Boje su ključni faktor koji obogaćuje vizuelnu estetiku i emocionalnu dimenziju video igara.
Detaljnije
Ove igre imaju značajan uticaj na edukaciju djece u vezi sa istorijskim događajima i kontekstom. Kroz simulaciju, igrače uvode u prošle periode i pomažu im da se povežu sa ljudima i kulturama tog vremena.
Detaljnije
Postoje dobre i loše godine u svijetu video igara. Dobre pamtimo po odličnim igrama a loše po malom broju objavljenih igara. Ova 2023. se čini da je jedna od boljih.
Detaljnije
Ovaj žanr spaja ljudsku potrebu za bijegom od stvarnosti sa željom za preuzimanjem uloga u velikim pričama.
Detaljnije
Zabrana nikada nije dobar izbor, uvijek birajte razgovor. Video igre mogu biti korisno sredstvo za učenje i zabavu, ali važno je postaviti granice i ravnotežu između igre i drugih aktivnosti.
Detaljnije
Epska fantastika je pravac, žanr u književnosti, video igrama i umjetnosti koji koristi magiju i druge natprirodne oblike kao primarne elemente u zapletu, temi ili postavci.
Detaljnije
Iako igranje video igrica i gledanje TV emisija imaju svoje prednosti, aktivno angažovanje, kognitivna stimulacija, razvoj vještina, društvena interakcija, prilagodljivost i razne kognitivne i fizičke prednosti koje nude video igre čine ih ubjedljivo boljim oblikom zabave.
Detaljnije
Nakon teksta o filmu GRAN TURISMO, riješili smo da se malo pozabavimo vožnjama koje bi morali da probate ove 2023. godine!
Detaljnije
Sve je više onih koji ovu 2023. godinu hvale kao jednu od najboljih za gejmere. Da li znate zbog čega?
Detaljnije
Tekst je bez spojlera.
Detaljnije
Mali, brkati vodoinstalater je tokom godina izbacio mnogo video igara i čini se da su skoro sve odlične. Upak, da li su neke best of the best?
Detaljnije
Mašta može svašta a naročito kada se radi o svijetu video igara. Neke igre nam donose bolju budućnost, ali većina je vidi na jedan mračan i apokaliptičan način. Koje je ti najbolje među najboljim igrama koje možete zaigrati i otići u budućnost? Mračnu budućnost...
Detaljnije
Beta otklanja greške i pomaže da sve mnogo bolje radi
Detaljnije
Sadržaj Call of Duty: Modern Warfare II će biti prenosiv na ovogodišnju igru
Detaljnije
Nintendo je bio i ostao porodina konzola koja je preporučuje svim uzrastima. I dok neki misle da PlayStation i XBOX mogu mnogo više da ponude, ja mogu da Vam navedem dosta razloga koji i dalje idu u prilog Nintendu
Detaljnije