Vijesti/Najnovije
10.02.2024.

Cyberpunk 2077 nastavak!

Procurili su detalji igre

CD projekt Red ne miruje!

Sve se sazna pa smo tako, naravno linkovanjem dobili informacije o igri Orion. Prvi detalji o igrici koja je nastavak Cyberpunk 2077 procurili su na mreži, zahvaljujući nekim nedavno objavljenim konkursima za posao u CD Projekt Red. Samo postojanje novootvorenih radnih mjesta i oglasa signalizira da se faza pre produkcije Cyberpunk 2077 nastavlja.  

CDPR je zvanično najavio nastavak Cyberpunk 2077, pod kodnim imenom Orion, u oktobru 2022. Slično kao i prva igra, projekat Orion je potvrđen prije nego što je čak i započeo pretprodukciju, sa idejom da će studio lakše pronaći talente za rad na igri za čije postojanje je javno poznato.

Nedavno otvoreni CDPR North America studio, smješten u Bostonu, kao i njegova sestrinska filijala sa sjedištem u Vankuveru, sada su počeli da oglašavaju različite pozicije u vezi sa projektom. 18 novih pozicija koje su se pojavile na web lokaciji programera 6. februara potvrđuju da će nastavak Cyberpunk 2077 pokretati Unreal Engine 5. Naravno,  otkrivaju i nekoliko odabranih detalja igre o predstojećem naslovu.

Konkretno, oglas za vodećeg dizajnera sistema na projektu ukazuje na to da će igra imati opcije biranja i pravljenja, dok drugi sugerišu da CDPR planira da ponovo donese priču kroz kombinaciju scenskih događaja i setova. Znamo da i najaktivnije scene u Cyberpunk 2077 nijesu u potpunosti oduzele kontrolu igračima, osim nekoliko izuzetaka u kasnoj igri, od kojih je jedan uveden u Phantom Liberty. Snimacije likova će biti djelimično snimljene u pokretu, što je bio slučaj i sa prethodnom igrom.

Otvoreni svijet je ono što svi volimo. Vraća se u nastavku Cyberpunk 2077. Dok opisi mesta sadrže neke dodatne detalje, preostale informacije samo potvrđuju još očiglednije dodatke kao što su interaktivni sistem dijaloga, mogućnost otkrivanja i čitanja dokumenata u cijelom svijetu igre i RPG elementi. CDPR je ranije naveo da će druga Cyberpunk igra imati za cilj evoluciju nalik igri Witcher a u smislu da će se fokusirati na poboljšanje djelova svog prethodnika koji nisu dobro funkcionisali van okvira. Zadržaće svoje dobro primljene elemente uglavnom netaknutim.  Ovoliki broj novoobjavljenih radnih mjesta za različite visoke pozicije dokazuje da je projekat još uvek u povoju.

Imajući u vidu sve što se ranije dešavalo, čekanje na projekat Orion može biti čak i duže od onog za Cyberpunk 2077! Za to vrijeme nabavite svoj primjerak Cyberpunk 2077 i igrajte, pripremajući se za nastavak.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...