Vijesti/Najnovije
28.03.2024.

Svi do sada potvrđeni Pokemoni u Pokémon Legends Z-A

Očekujemo ih 2025. godine

Predstojeća igra  Pokemon Legends: ZA uključiće novu avanturu u regionu Kalos, posebno u Lumiose City, i uključuje mnoge poznate Pokemone koji su predstavljeni u igrama Pokemon X i Y. Druga u seriji igara Legends, ova ima veoma urban i futuristički osjećaj, pošto je Lumiose Cit preuređen da bude udobno mjesto za ljude i za Pokemone. Do sada su u prvom trejleru za igru prikazane samo šarene neonske senke, dajući rane nagovještaje o tome koji će Pokemoni biti uključeni.

Planirana za izdavanje 2025. godine, Pokemon Legends: ZA izgleda da ima drastično drugačiji pristup od onog kako je Pokemon Legends: Arceuse to učinio, transportujući igrače u budućnost, alternativnu stvarnost, ili čak ostajući u sadašnjim vremenima, a ne gledajući legende iz prošlosti. Do sada nije mnogo otkriveno u vezi sa pričom a i lista potvrđenih Pokemona je zasnovana na onome što se može saznati iz trejlera koji je debitovao na Pokemon Day 2024.

Ono što se zna je da će uključivati mnoge poznate likove iz Pokemon generacije 6 koji su ranije viđeni u naslovima Pokemon X i Y.

U prvom trejleru objavljenom za Pokemon Legends: ZA, video je imao futuristički osjećaj, dajući delimično zatamnjene, neonske poglede na neke od Pokemona koji uživaju u Lumiose City u igri. Dok Pikaču trči ulicama grada, prolazi pored mnogih prepoznatljivih oblika drugih stvorenja koja su predstavljena u Gen 6 i ranijim erama. Čak i sam grad ima izrazito futuristički osjećaj nalik na Tron dok gledaoci prate Pikachuov sprint kroz oblast.

Opisni tekst za video na Youtube platformi navodi da se avantura odvija u Lumiose City gde je u toku urbanistički plan rekonstrukcije kako bi se grad oblikovao u mesto koje pripada i ljudima i Pokemonima. Lumiose Cit će izgleda biti jedina lokacija u ovoj igrici. Ovo bi moglo predstavljati neke zanimljive izazove, posebno kada je u pitanju broj Pokemona koji će moći da budu otkriveni i uhvaćeni tokom priče. Ipak, to je veoma veliki grad koji će ponuditi jedinstvene situacije, i stoga se još uvek očekuje mnogo različitih tipova da popune njegov Pokedex.

Pošto je Pokemon Legends: ZA najavljen za sljedeću godinu, biće sigurno još najava koje će nam pružiti više informacija o tome šta igrači mogu da očekuju od igre. Naravno, dobićemo i dodatne poglede na Pokemone koji će biti uključeni. Trenutno je otkriveno preko 1.025 Pokemona, ali u vreme Gen 6, gde se ova igra odvija, bilo je oko 700 poznatih oblika.

Pokemon Legends: ZA će sigurno uključiti mnoge od njih koje će igrači otkriti u svojim avanturama kroz urbano preuređenje Lumiose Citija kada igra izađe 2025. godine.

Pokédex Pokémon Vrsta
24 Arbok Poison
25 Pikachu Electric
59 Bellsprout Grass/Poison
95 Onix Rock/Ground
120 Staryu Water
127 Pinsir Bug
129 Magikarp Water
130 Gyarados Water/Flying
133 Eevee Normal
148 Dragonair Dragon
169 Crobat Poison/Flying
449 Hippopotas Ground
551 Sandile Ground/Dark
553 Krookodile Ground/Dark
587 Emolga Electric/Flying
661 Fletchling Normal/Flying
663 Talonflame Fire/Flying
667 Litleo Fire/Normal
668 Pyroar Fire/Normal
669 Flabebe Fairy
670 Floette Fairy
673 Gogoat Grass
676 Furfrou Normal
681 Aegislash Steel/Ghost
700 Sylveon Fairy
701 Hawlucha Fighting/Flying
707 Klefki Steel/Fairy

 

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...