Nintendo
06.05.2024.

Novi Super Mario Bros. film 2026. godine

Ko će biti glavni lik?

Film Super Mario Bros. će dobiti nastavak!

Nintendo i Illumination su objavili da se ponovo udružuju na drugom filmu baziranom na svijetu Super Mario Bros-aFilm će biti objavljen 3. aprila 2026

U bilješci koju je na X platformi  podjelio zvanični Nintendo nalog, Mario kreator i filmski producent Šigeru Mijamoto rekao je za novi film: „Razmišljamo o daljem širenju Mariovog svijeta i imaće svijetlu i zabavnu priču.“ Ovakva formulacija sugeriše da bi se film mogao proširiti dalje od fokusa prvog filma sa Maria i Luiđija i možda dovesti druge likove u prvi plan.

Scene iz filma The Super Mario Bros. nakon kredita, snažno su sugerisale da će Yoshi igrati veliku ulogu u nastavku.Na druge načine, Nintendo, Illumination i distributer Universal Pictures se ne petljaju sa formulom koja je donela preko 1,3 milijarde dolara na svijetskim blagajnama 2023., čime je film Super Mario Bros. drugo najveće izdanje godine nakon Barbie. Osnovni kreativni tim koji stoji iza novog filma biće potpuno isti:

Reditelji Aron Horvat i Majkl Jelenić

Scenarista Metju Fogel.

Strategija objavljivanja takođe se podudara: film Super Mario Bros. takođe je izašao početkom aprila, tačnije 5. aprila 2023.

Još nema riječi o kastingu, mada bi bilo iznenađenje da se Kris Prat ne vrati ulozi Marija, pod pretpostavkom da je Mario zapravo u ovoj novoj podjeli. Video snimak koji je podjeljen povodom proslave 10. marta, Super mario Dan,  izvršni direktor kompanije Illumination Chris Meledandri rekao je da je pariski studio kompanije duboko u radu na izradi scenarija i stvaranju scene na filmu, i uskoro će početi sa animacijom.

Mi jedva čekamo!

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...