Blog
09.06.2022.
Autor: Nemanja Kočica

Prvi Call of Duty: Modern Warfare II trejler je stigao

Novi CoD MW2 dolazi na sve platforme PC(Steam), PS4, PS5 i Xbox konzole 28 oktobra

Modern Warfare II se nastavlja na MW 2019 sa novoosnovanom jedinicom Task Force 141. Teroristička prijetnja se nadvila nad Amerikom i zadatak tvog tima je da spriječi haos i savlada neprijatelja u borbama širom svijeta.

Inovativno, zar ne?

Bori se rame uz rame sa ikonama Modern Warfare serijala kao što su Captain Price, Ghost, Soap, Gaz i Laswel. Pored poznatih lica, tu su i novi saveznici, Meksičke Specijalne Snage i pukovnik Alejandro Vargas. 

Kako navodi izadavač, 28 oktobar je nov početak za Call of Duty franšizu. Ubrzo nakon izlaska još jedne igre u glavnom serijalu, Warzone dobija ekstenziju u svijet Modern Warfare 2.

Da li je sve ovo dovoljno da vrati fanove, kojima je ostao gorak ukus nakon prošlogodnišnje CoD Vanguard?

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, natjerala nas je da shvatimo koliko je vježbanje bitno.
11.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U posljednje vrijeme se sve više govori o načinima na koji djeca možda mogu biti uvučena u svijet klađenja kroz video igre
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...