Klan RuR
01.06.2021.

Srpska organizacija Zero Tenacity okuplja ekipu pred sledeće LoL turnire

Zero je u trendu!

Zero Tenacity je bio veoma blizu plasmana na European Masters Spring 2021, aprila ove godine, ali ih je u odlučujućem meču plej-in faze izbacila ekipa Mkers. Tim želi da izbegne sličnu sudbinu i u letnjoj sezoni, pa su polako počeli da dovode igrače koji bi trebali da na internacionalnim takmičenjima naprave sledeći korak.

Suport ekipe Nikola ”Nikola” Đorđević će dobiti nove/stare saigrače u timu. Organizacija je odlučila da vrati Dušana ”Ryuzaki” Petkovića i Torok ”Meight” Matea koji su u prošloj sezoni igrali na pozicijama džanglera i midlejnera. Ostalo je da se popune još dva mesta u timu, a danas ćemo saznati ko će igrati na top lejnu za našu organizaciju.

 

Ekipa je osmu sezonu Balkan lige završila kao vicešampion i sve ispod toga će verovatno biti tretirano kao neuspeh. Dva mesta su rezervisana na EU Mastersu za ekipe iz ove lige, a videćemo da li Zero Tenacity može da skine sa trona Suppup Esports koji je dvostruki šampion EBL-a.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Miš HMI00360
Savršen za sve Battle Royale, FPS, MOBA, MMO i druge brze igre. Precizni ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
76,99 EUR
Veličina
Nova
76 ,99 EUR

Slični članci

21.
May.
2021.
Klan RuR
Član južnokorejskog kongresa je 18. maja predložio zakon koji bi sprečio unilateralno otkazivanje esports turnira od strane organizatora i investit...
21.
May.
2021.
Klan RuR
Natalija (17) i Iva (15) Bašović boluju od Fridrajhove ataksije, retke progresivne genetske bolesti, koja pogađa uglavnom nervni sistem...
05.
May.
2021.
Klan RuR
Dugoiščekivani League of Legends anime, Arcane, koji je najavljen još krajem 2019. godine je konačno dobio datum izlaska!