Klan RuR

Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
Detaljnije
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i sjetiti se svih tih nezaboravnih momenata
Detaljnije
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspio da dostigne rank 1 u Valorantu.
Detaljnije
Sa 4.137 asistencija u pobjedi protiv KT Rolstera, Faker je oborio još jedan rekord u svojoj profesionalnoj League of Legends karijeri.
Detaljnije
Da li ćemo uskoro prisustvovati rekordnoj prodaju jednog AK-47 skina?
Detaljnije
Jedan od najvećih internacionalnih Fortnite turnira, Fortnite Champion Series: 2022 Invitational, koji je održan u LAN formatu je ugostio najbolje, a najbolji na velikoj sceni u Raliju, Severnoj Karolini, pored novčane nagrade od 1.000.000 dolara odnijeli su i impozantni FNCS trofej.
Detaljnije
Bilo da imate slabiji ili jači računar, bolje performanse u igrama su uvijek dobrodošle. Ovoga puta ćemo vam otkriti kako da povećate frejmrejt u Fortnite-u, zauzvrat malo nižem grafičkom kvalitetu.
Detaljnije
Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.
Detaljnije
Nedavno su se pojavile mnoge glasine o budućnosti s1mple-a, ali izgleda da se mladi Ukrajinac konačno izjasnio.
Detaljnije
Kiril ”Boombl4” Mihajlov je do nedavno nastupao kao IGL Na’Vi CS:GO sastava. Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila izuzetno uspješna, ali izgleda da uskoro planira da se u potpunosti posveti muzici.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mjesečnoj cijeni. Ove nagrade će se mijenjati svakog mjeseca, pa hajde da zavirimo i u julsko Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
Riot Games je izjavio da će donirati sav prihod od kupovine Star Guardian Taliyah skina svom Social Impact Fund-u, od 28. jula do 29. avgusta.
Detaljnije
League of Legends zaista ima izuzetnu zajednicu posvijećenih fanova. Među njima ima i nadarenih umjetnika koji koriste svoj talenat kako bi nam dočarali svet Runeterre i sve njegove žitelje u najboljem mogućem svijetlu. Tu se ističe God Turtle LEGO Creations.
Detaljnije
Steelseries je uvijek korak ispred drugih!!
Detaljnije
Kada započnete vaš Valorant meč, možda ćete se iznenaditi kada budete čuli ruski jezik, pošto je Riot konačno omogućio igračima iz Rusije da koriste Voice opciju.
Detaljnije
Kreatori League of Legends-a i Valorant-a ne žele da vide da timovi promovišu kompanije koje se bave kriptovalutama u njihovim esportovima.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih organizatora esports turnira, WePlay je spremio specijalno iznenađenje za sve ljubitelje Dote 2. Naime, svi gledaoci AniMajora imaju šansu da osvoje neku od 10 fenomenalnih nagrada, od kojih je glavna upravo plaćeni put na The International šampionat! Sve što treba da uradite je da se priključite prenosu!
Detaljnije
League of Legends ekipe se pripremaju za početak letnjih regionalnih liga, a i Zero Tenacity prati trend i skuplja igrače za Esports Balkan ligu i druge turnire koji nas očekuju.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mesečnoj ceni. Ove nagrade će se menjati svakog meseca, pa je red da zavirimo i u junski Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije