Klan RuR

Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.
Detaljnije
Nedavno su se pojavile mnoge glasine o budućnosti s1mple-a, ali izgleda da se mladi Ukrajinac konačno izjasnio.
Detaljnije
Kiril ”Boombl4” Mihajlov je do nedavno nastupao kao IGL Na’Vi CS:GO sastava. Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila izuzetno uspješna, ali izgleda da uskoro planira da se u potpunosti posveti muzici.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mjesečnoj cijeni. Ove nagrade će se mijenjati svakog mjeseca, pa hajde da zavirimo i u julsko Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
Riot Games je izjavio da će donirati sav prihod od kupovine Star Guardian Taliyah skina svom Social Impact Fund-u, od 28. jula do 29. avgusta.
Detaljnije
League of Legends zaista ima izuzetnu zajednicu posvijećenih fanova. Među njima ima i nadarenih umjetnika koji koriste svoj talenat kako bi nam dočarali svet Runeterre i sve njegove žitelje u najboljem mogućem svijetlu. Tu se ističe God Turtle LEGO Creations.
Detaljnije
Steelseries je uvijek korak ispred drugih!!
Detaljnije
Kada započnete vaš Valorant meč, možda ćete se iznenaditi kada budete čuli ruski jezik, pošto je Riot konačno omogućio igračima iz Rusije da koriste Voice opciju.
Detaljnije
Kreatori League of Legends-a i Valorant-a ne žele da vide da timovi promovišu kompanije koje se bave kriptovalutama u njihovim esportovima.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih organizatora esports turnira, WePlay je spremio specijalno iznenađenje za sve ljubitelje Dote 2. Naime, svi gledaoci AniMajora imaju šansu da osvoje neku od 10 fenomenalnih nagrada, od kojih je glavna upravo plaćeni put na The International šampionat! Sve što treba da uradite je da se priključite prenosu!
Detaljnije
League of Legends ekipe se pripremaju za početak letnjih regionalnih liga, a i Zero Tenacity prati trend i skuplja igrače za Esports Balkan ligu i druge turnire koji nas očekuju.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mesečnoj ceni. Ove nagrade će se menjati svakog meseca, pa je red da zavirimo i u junski Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
Od skromnog Half-Life moda do milionskih esports turnira, Counter Strike: Global Offensive je postavio temelje za potpuno novi žanr multiplejer igara, osvojivši srca miliona gejmera širom sveta.
Detaljnije
Jedan od najprepoznatljivijih strimera na planeti Tajler ”Ninja” Blevins nastavlja da ruši granice.
Detaljnije
  SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 6. juna!
Detaljnije
Najnovije izdanje Resident Evil franšize, Village, je izašlo pre nešto više od nedelju dana, a već je izrodilo pregršt suludih modova.
Detaljnije
Član južnokorejskog kongresa je 18. maja predložio zakon koji bi sprečio unilateralno otkazivanje esports turnira od strane organizatora i investitora, bez pravovremenog zvaničnog obaveštenja i konsultacije sa igračima, trenerima, komentatorima i drugim učesnicima.
Detaljnije
Natalija (17) i Iva (15) Bašović boluju od Fridrajhove ataksije, retke progresivne genetske bolesti, koja pogađa uglavnom nervni sistem i srce.
Detaljnije
U jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena, NIP je uspeo da se provuče i da u poslednjoj rundi dođe do pobede nad Anonymo-om, koji je samo par dana ranije ”slavio” u ovom okršaju.
Detaljnije