Klan RuR
29.06.2022.

Riot pomaže: Svi prihodi od kupovine Star Guardian skinova idu u dobrotvorne svrhe

Svi prihodi od kupovine Star Guardian skinova idu u dobrotvorne svrhe

Riot Games često organizuje dobrotvorne akcije za svoju zajednicu. Najčešći način na koji Riot sakuplja novac je prodaja skinova za ogroman asortiman šampiona iz igre. Tako je 2019. godine osnovao Social Impact Fund, dobrotvornu organizaciju preko koje pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

U 2020. godini, Riot je prikupio preko 14 miliona dolara u svrsi borbe protiv COVID-19 prodajom različitih League of Legends skinova. Ovoga puta, Riot će ponovo koristiti League of Legends, svoj najpopularniji naslov.

Star Guardian Taliyah će vjerovatno stići tokom druge faze Star Guardian događaja. Prva tura skinova i događaj će biti objavljeni 14. jula zajedno sa patch-om 12.13. Igrači će moći da ga kupe tokom druge faze eventa, a ujedno i da potrošen novac doniraju Social Impact Fund-u. Skin ćete imati priliku da kupite od 28. jula do 29. avgusta.

Slični članci

15.
Feb.
2023.
Klan RuR
Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i sjetiti se svih tih nezaboravnih momenata
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspio da dostigne rank 1 u Valorantu.