Klan RuR
02.02.2023.

14-godišnjak postao prvak svijeta u Valorantu

Kada je prerano?

Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspio da dostigne rank 1 u Valorantu. Rekao je da je u svojoj 11. godini uspio da dođe do Radianta, a njegov životni san je da postane najbolji Valorant profesionalac.

U Valorantu ne možete direktno da vidite globalnu rang listu, ali uvijek možete da posjetite Tracker.gg ako želite da vidite rang liste za svaki region pojedinačno. Darxcio trenutno može da se pohvali sa 1.017 rankingom, iznad igrača kao što je F0rsakeN, koji ima 995 rejting.

 

Darxcio se našao na vrhu globalne rang liste, sa čak 99 pobjeda u tekućem Valorant Actu. 14-godišnjak uglavnom igra Raze, Kett i Killjoy. Pobedio je 15 od poslednjih 20 mečeva, i to sa 1.09 K/D statistikom.

Šanse da se pridruži nekoj profesionalnoj ekipi su trenutno prilično male, ali za nekoliko godina smo sigurni da će uspjeti da ostvari svoj san.

Slični članci

15.
Feb.
2023.
Klan RuR
Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i sjetiti se svih tih nezaboravnih momenata
25.
Jan.
2023.
Klan RuR
Sa 4.137 asistencija u pobjedi protiv KT Rolstera, Faker je oborio još jedan rekord u svojoj profesionalnoj League of Legends karijeri.