Klan RuR
05.07.2022.

Boombl4 i rep karijera?: Njegova profesionalna CS:GO karijera je do sada bila izuzetno uspješna

šokantnom spletu okolnosti, Boombl4 je prije oko mjesec dana izbačen iz Na’Vi-ja, sa kojim se protekle 3 godine takmičio na najvišem nivou profesionalne CS:GO scene. U cijelu kontroverzu je bila umješana i njegova žena, od koje se nedavno razveo.

Sada, bivši Na’Vi IGL potencijalno planira da započne muzičku rep karijeru. Boombl4 je objavio više video snimaka na kojima repuje na društvenim mrežama. Ovo u neku ruku i nije veliko iznenađenje, kako je mladi Rus i ranije pjevao i repovao u promotivnim materijalima za Na’Vi CS:GO tim.

U video klipu možemo da ga vidimo kako snima pjesmu u profesionalnom studijskom okruženju. Ovo ne garantuje da će postati ”full-time” reper, ali jasno je da radi na novim pjesmama.

 

Prema informacijama sa stranice Esports Earnings, Boombl4 je tokom svoje CS:GO karijere zaradio 1.069.330 dolara, ne računajući njegovu platu u Na’Vi-ju.

Slični članci

15.
Feb.
2023.
Klan RuR
Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i sjetiti se svih tih nezaboravnih momenata
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspio da dostigne rank 1 u Valorantu.