Playstation

Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
Detaljnije
27.07.2022.
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i posljednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava spektakl.   
Detaljnije
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti, a internet su preplavile slike iz trejlera i razni komentari o tome đta je sve novo i drugačije,
Detaljnije
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro riješiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
Detaljnije
Posljednja posjeta Boga rata našem svijetu.
Detaljnije
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
13.02.2022.
Kako se bliži datum izlaska Playstation-ove ekskluzive Horizon Forbidden West tako saznajemo više detalja o samoj igri. ta ko da ćemo ovu igru moći da igamo u co-op modu.
Detaljnije
Besplatne igre koje nudi PS Plus za februar 2022. pokazale su se  kao kontroverzne odmah na početku.
Detaljnije
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
Detaljnije
Konzole nove generacije nude mnogo ali zbog toga njihove igre traže mnogo prostora. Ukoliko ste u grupi onih koji vole da čuvaju svoje igre i igraju ih ponovo, prenosni uređaj za skladištenje podataka će postati potreba do kraja godine. Kada shvatite šta vam više odgovara od navedenih karakteristika, na vama je samo da odaberete SSD ili HDD. Surfire je možda još uvek nepoznat ali iza njega stoji nemački kvalitet koji se unapređuje godinama i sigurno nećete pogrešiti sa nekim od ovih modela.
Detaljnije
Poljski Playstation sajt je objavio pa povukao objavu o novivitetima u okviru PS+ pretplate a svi su primetili video sadržaje na spisku.
Detaljnije
Prvi veliku update za PS5 konzole nije doneo samo mogućnost čuvanja igara već još neka unapređenja.
Detaljnije
Pre ili kasnije, svi ćemo imati PS5 konzolu i jako je bitno da zapamtite šta nikako ne treba da uradite.
Detaljnije
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontrole i personalizacije.
Detaljnije
Bethesda tvrdi da im je potrebno još neko vreme da urade planirano i isporuče kvalitet koji su zamislili.
Detaljnije
Za sve koji žele više akcije u svojim poteznim JRPG
Detaljnije
Pisali smo već o VR 2 a svi smo videli i kako će izgledati kontroler. Ipak, malo toga je poznato o novoj generaciju Playstation VR uređaja.
Detaljnije
Zvanični mail koji je PlayStation poslao korisnicima, zvanično potvrđuje da će ugasiti PlayStation Store za PlayStation 3 i PSP  i to 2. jula, 2021. kao i PSN Store za Vitu 27. avgusta, 2021.
Detaljnije
Bićemo okrutni i odmah dati odgovor na pitanje. DA, i spremite se na sate i sate igranja!
Detaljnije