Playstation

Live A Live je jedinstvena igra koja je prvi put izašla 1994. godine za Super Nintendo only in Japan (noćna mora za sve ljubitelje JRPG igara), i tamo je i ostala sve dok prošle nije izašala remaster verzija za Switch konzole, a nekih pola godine kasnije i verzije za PS4,PS5 i PC.
Detaljnije
Alternativna istorija smeštena u jeku Drugog svetskog rata.
Detaljnije
Po najnovijim izvještajima, Sony smanjuje proizvodnju PS VR2 za 50% jer nijesu zadovoljni unaprijed poručenim količinama.
Detaljnije
UPOZORENJE: Ovaj članak sadrži (uglavnom blage-do-umerene) spoilere za originalni Final Fantasy VII i Crisis Core. Autor tekstova se ograđuje od istih činjenicom da su u pitanju igre stare 25 i 15 godina. Ako već nijeste, odigrajte ih obje – tim redom, nećete zažaliti.
Detaljnije
Sony je objavio da je PlayStation 5 premašio 30 miliona prodatih jedinica, signalizirajući kraj nestašice konzole.
Detaljnije
Sony Interactive Entertainment (SIE) je u sredu objavio da razvija Project Leonardo – novi, veoma prilagodljiv komplet kontrolera koji će pomoći igračima sa invaliditetom da igraju udobnije na PlayStation 5 konzolama.
Detaljnije
Devet kraljevsta Boga rata u Singapuru.
Detaljnije
Developeri su predstavili nove igre koje stižu na VR2 sljedeće godine.
Detaljnije
Kažu da je PS Plus servis dao sebi autogol, ili još gore, pucao sam sebi u noge ovog oktobra, uz ponavljanje grešaka od prošle godine u isto vrijeme. 
Detaljnije
Playstation
PS Stars je živ
15.10.2022.
13.10 za Evropu  Sony je  pokrenuo novi program lojalnosti pod nazivom PlayStation Stars koji će igračima dati bodove lojalnosti i nagrade.
Detaljnije
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
Detaljnije
27.07.2022.
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i posljednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava spektakl.   
Detaljnije
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti, a internet su preplavile slike iz trejlera i razni komentari o tome đta je sve novo i drugačije,
Detaljnije
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro riješiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
Detaljnije
Posljednja posjeta Boga rata našem svijetu.
Detaljnije
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
Detaljnije
13.02.2022.
Kako se bliži datum izlaska Playstation-ove ekskluzive Horizon Forbidden West tako saznajemo više detalja o samoj igri. ta ko da ćemo ovu igru moći da igamo u co-op modu.
Detaljnije
Besplatne igre koje nudi PS Plus za februar 2022. pokazale su se  kao kontroverzne odmah na početku.
Detaljnije