Playstation
12.10.2023.

Novi izgled PS5 za predstojeće praznike

Manja a jača!

Kako se bliži sezona praznika, Sony PlayStation sa uzbuđenjem je saopštio da je lansiran novi PS5 model.

Da bi odgovorili na rastuće potrebe igrača, njihovi inženjerski i dizajnerski timovi su sarađivali na novom faktoru oblika koji pruža veći izbor i fleksibilnost. Iste tehnološke karakteristike koje čine PS5 najboljim za igranje spakovane su u manji oblik, zajedno sa Ultra HD Blu-ray disk drajvom i 1TB SSD-om za više interne memorije.

Novi PS5 je smanjen u zapremini za više od 30%, a težini za 18% i 24% u poređenju sa prethodnim modelima. Postoje četiri odvojena poklopca, pri čemu je gornji dio sjajan, dok donji ostaje mat. Ako kupite PS5 Digital Edition, možete dodati Ultra HD Blu-ray Disc Drive za PS5 kasnije, jer će se takođe prodavati zasebno.

Novi PS5 model će biti dostupan od novembra ove godine u Americi kod odabranih lokalnih prodavaca i direct.playstation.com gdje je dostupan. Nastaviće da se nudi širom svijeta u narednim mjesecima.

Kada se inventar trenutnog PS5 modela rasproda, novi PS5 će postati jedini dostupan model.

Uz novi PS5 model biće uključen i horizontalni stalak. Takođe, novo vertikalno postolje kompatibilno sa svim PS5 modelima će se prodavati zasebno. 

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...