Playstation
12.11.2022.

11 novih PS VR2 igara

Uzbudljiva 2023. godina

Preneto sa Indijanka Danka Bloga

 

 

Prije par dana smo vidjeli neke od igara koje nam stižu na PS VR2 sljedeće godine,kao što su Horizon Call of the Mountain, Resident Evil Village i druge. Ali, još uvijek je toliko naslova o kojima ćemo tek dobiti informacije.

Ovo je 11 naslova koje ćete moći da igrate od 22. februara nakon lansiranja PS VR2, uz komentare developera.

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

The Dark Pictures: Switchback VR | Developer: Supermassive Games

Ne trepćite!

Uronite u ovu brzu akcionu horor-pucaču na rolerkosterima, gde svaki vaš potez i sve što vidite može značiti razliku između života i smrti. Doživite uzbuđenje najkošmarnijeg VR rolerkoster akcione pucačine, poboljšanog inovativnim karakteristikama PlayStation VR2 i smješteni u zlokobni svijet The Dark Pictures Anthology.

Switchback VR će odvesti igrače na multi-senzornu vožnju u kojoj treba da prežive zastrašujući brod duhova i njihova izobličena priviđenja, da se suoče sa užasnim demonskim inkarnacijama progonjenih 'vještica' u Novoj Engleskoj iz 17. vijeka, a zatim se bore za svoj život protiv onostranih vampira zarobljenih ispod pustinje. Konačno, treba i da pobjegnite od užasnog hotela na Svetskom sajmu sa sadističkim serijskim ubicom koji traži krv i otkrijte kako vaša priča povezuje ove svijetove na ovom zlokobnom toboganu iz pakla. Izdržite svaki udar, okret, skretanje i spuštanje dok vaša kola jure duž šina uz haptičku povratnu informaciju koja oživljava osjećaj tobogana. Prilagodljivi okidači čine da se svako oružje osjeća jedinstveno dok se istovarujete na zastrašujuće neprijatelje koji izlaze iz sjenke. Izbjegavajte padajuće grede, prevrnute autobuse i vještice.

Povratne informacije o slušalicama su tu da odigraju da ćete to osjetiti! Sa PS VR2 slušalicama za praćenje očiju, imate neprijatelje koji se pomjeraju samo kada trepnete i čujete demone kako vam šapuću na uvo pomoću 3D zvuka PS5. To je vaša lična noćna mora u kojoj svaka numera ima više zastrašujućih puteva. Nijedno trčanje neće biti isto, ali svako će testirati vaše reakcije u ovom zastrašujućem VR horor iskustvu.
 

– Alejandro Arque Gallardo, Game Director, Supermassive Games

 

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Crossfire: Sierra Squad | Developer: Smilegate

Pozdrav, plaćenici!

Mi u Smilegate-u smo oduševljeni što možemo da objavimo da radimo na potpuno novoj VR igri pod nazivom Crossfire: Sierra Squad! Pucačina u prvom licu uključuje inovativne karakteristike koje nudi PS VR2, a planirano je da se lansira na PS VR2 2023.  Uskoro ćete moći da uđete u svijet Crossfire-a u punoj VR, dovodeći borbu do dimenzija koje još uvijek nijesu viđene! Pucačina fokusirana na bitku, Crossfire: Sierra Squad će vas natjerati da se borite protiv naizgled beskrajne neprijateljske sile sa visokom AI inteligencijom. To je brzi FPS koji se lako uči. Jedva čekamo da vam pokažemo na čemu radimo.  

Igrajte kao vođa elitnog vatrogasnog tima usred rata oko strogo tajnog biohemijskog oružja koje je nedavno otkriveno. Ko je odgovoran za ovo oružje i iz kog razloga? Budite spremni na žestok otpor sa svih strana dok se borite sa raznim lukavim neprijateljima i nemilosrdnom potragom za istinom. Kada uđete u akciju, iskusićete sve visokokvalitetne likove, mape i pokrete na koje su fanovi Crossfire navikli, sada u VR. Žestoka paravojna akcija između rivalskih frakcija Black List i Global Risk u raznim scenama bitaka u zatvorenom i na otvorenom sa preko 60 misija kampanje će vas držati prikovanima. Naš cilj je da zaista osjetite uticaj ove arkadne pucačine.

Oružje koje ćete pronaći i koristiti u Crossfire: Sierra Squad je takođe raznoliko koliko biste očekivali. 39 vrsta oružja, uključujući pištolje, puške, granate i snajperske puške koje se mogu bacati i bacati unazad, sa revolucionarnom mehanikom nišana, daju vam obilje opcija za 17 vrsta neprijatelja. Takođe ćete se baviti teškom artiljerijom kao što su helikopteri i LAV-ovi u punom VR prostoru od 360°, pa se pobrinite da vam glava bude okrenuta. A neprijatelji sa kojima ćete se suočiti nisu samo neinteligentni NPC. Imaju akutnu veštačku inteligenciju, tako da njihovo uklanjanje neće biti lako. Ali, ako vam je potrebna pomoć, regrutujte prijatelja (ili dva, ili tri) i uskočite u zajedničku igru velikih razmjera! Koordinacija napada sa saigračima je zaista zabavno iskustvo, posebno kada naučite kako da komunicirate putem stvarnih signala ruke, a sve putem detekcije dodira prstima u igri.

I borbe sa bossovima postaju super intenzivne. Trudimo se da stvorimo iskustvo igre koje će odgovarati igračima koji su novi u VR-u, kao i VR veteranima, tako što ćemo uključiti nekoliko modova, uključujući arkadni režim, realističan režim i hardkor horde režim. A ako ste takmičarski tip, vjerovatno ćete se boriti da budete na globalnoj tabeli kako bi svijet mogao da vidi vaša dostignuća. Naš cilj je da okupimo sve ljubitelje vojnih FPS igara, bez obzira na nivo iskustva, u uzbudljivu zajedničku avanturu, solo ili u saradnji sa do 4 igrača u timu.

– Fred White, Smilegate West Director of Marketing

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

The Light Brigade | Developer: Funktronic Labs 

Od umova u Funktronic Labs dolazi novo roguelike iskustvo za jednog igrača ispunjeno impresivnom igrom oružja i ćudljivom misterijom.  

Svijet leži u ruševinama i svakim danom svjetlost postaje sve slabija. Samo vi možete ponuditi svijetu tračak nade. Kao posljednja linija odbrane od tame, prijavićete se u redove Lake brigade i putovati u Potopljeni svet koliko god puta bude potrebno. Sastavljena od razbijenih uspomena, ova proceduralno generisana bojišta su ispunjena neprijateljima koji vrebaju iza svakog ugla. Bićete primorani da se strateški krećete kroz guste šume, ledene planine i zaboravljena groblja sa stabilnom puškom i svjetlosnom magijom kako biste držali senke podalje. Ovo atmosfersko iskustvo je dodatno unaprijeđeno realističnom igrom oružja zasnovanom na fizici, stvarajući napete pucnjave koje lupaju srcem. Popnite se u redove Lake brigade kroz teške bitke i otključajte novo vatreno oružje i jedinstvene čarolije. Sačuvajte svoju braću po oružju iz Potopljenog svijeta da biste poboljšali sedište svog hrama i otključali nove prodavnice i klase. Otkrijte misteriju propasti svijeta i spriječite njegovo uništenje prije nego što bude prekasno.

The Light Brigade će biti naslov za cross kupovinu za PlayStation VR2 i PlayStation VR.

– Eddie Lee, President, Funktronic Labs

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Cities VR – Enhanced Edition | Developer: Fast Travel Games 

Zdravo gradonačelnici, mi smo Henning Sundell i Leon Andersson, dizajneri igara u Fast Travel Games!  

Uzbuđeni smo što vam konačno možemo pokazati Cities: VR – Enhanced Edition za Playstation VR2. Cities: VR je VR adaptacija vodećeg city-builder-a, Cities: Skylines, gdje možete da gradite i upravljate gradom svojih snova. Od malih zaseoka do velikih metropola, dizajnirajte mrežu puteva, upravljajte finansijama svog grada i pružite svojim građanima usluge koje su im potrebne dok kupujete zemljište i širite svoj grad. Ne brinite, mi ćemo se pobrinuti da vam pomognemo na tom putu. Sa snagom PS5 u mogućnosti smo da vam pružimo sjajne detalje, omogućavajući vam da gledate kako vaš grad oživljava sve od užurbanih ulica do pogleda iz ptičje perspektive u glatkom iskustvu. Uz pomoć PlayStation VR2 Sense kontrolera, zgrada vašeg grada nikada nije bila osjetljivija. Kada prvi put počnete, bićete u velikom praznom području, tako da ćete morati da privučete neke građane. Izgradite puteve i povežite ih sa autoputem kako bi mogli da uđu i izađu. Obezbjedite im osnovne potrepštine kao što su struja i voda. Uvjerite se da imaju gde da rade i da troše svoj teško zarađeni novac. Ovo su skromni počeci vašeg grada. Vremenom će rasti i širiti se jer će sve više građana željeti da se useli i imaće više potreba za vama.

Jedva čekamo da vidimo kakve ćete gradove napraviti kada se Cities: VR – Enhanced Edition lansira zajedno sa PS VR2 sljedeće godine.

– Henning Sundell & Leon Andersson, game designers, Fast Travel Games

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Cosmonious High | Developer: Owlchemy Labs

Od kreatora popularnih i nagrađivanih naslova Job Simulator i Vacation Simulator, dolazi originalna kreacija, komično katastrofalna Cosmonious High! U ovoj avanturi za jednog igrača vanzemaljci preuzimaju ulogu Prizme, rijetke vanzemaljske vrste koja se može prilagoditi svakoj situaciji. Nakon slijetanja u školu, igrači otkrivaju da je živa sa divnim likovima, ali je opterećena misterioznim kvarovima. Igrači će otključati moći da pomognu da Cosmonious High vrate nekadašnju slavu. Cosmonious High donosi najbolje karakteristike PlayStation VR2 kako bi vam pružio najimpresivnije iskustvo do sada!

  • Igrači će biti uronjeni u veoma živopisan svijet Cosmonious High sa 4K renderovanjem pri 90 kadrova u sekundi.  
  • Scene oživljavaju sa senkama u realnom vremenu kako bi se obezbjedilo najrealnije okruženje.  
  • Igrači će iskusiti VR kao nikada ranije uz PS VR2 Sense kontrolere i povratne informacije sa slušalica, omogućavajući da se osjeti povratna informacija od ruku igrača do njegove glave — osjetite vetar, vodu, pa čak i kuglice boje dok igrači komuniciraju sa okolinom .  
  • Koristeći 3D audio, igrači će osjetiti živahne zvuke Cosmonious High koji se dešavaju svuda oko njih.  
  • Istražite najveći prostor koji je Owlchemy Labs ikada izgradio sa skoro trenutnim učitavanjem — nema više dugih ekrana za učitavanje!
  • Korišćenjem softvera za praćenje očiju sa slušalicama, oči igrača se kreću i trepću kao što rade u ogledalima ili kada snimaju svoju fotografiju — samo pazite da ne trepnu!  

Radujemo se što ćemo vas vidjeti u Cosmonious High!      

– Devin Reimer, CEO (Chief Executive Owl), Owlchemy Labs 

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Hello Neighbor: Search and Rescue | Developer: tinyBuild Games

Hey hey, Komšije!

Moramo ti to predati, ti si prilično vešt kada je u pitanju nadmudrivanje susjeda i bježanje iz njegovih kandži, moramo to predati tebi.

Ali, koliko ste dobri u više... recimo... realističnijem okruženju?

Pa, vrijeme je da saznamo!  Zajedno saSteel Wool Studios, donosimo vam najimpresivnije iskustvo Hello Neighbor do sada koristeći virtuelnu stvarnost u potpuno novom Hello Neighbor: Search and Rescue, koji dolazi na PlayStation VR2 & VR!  Jeziva kuća gospodina Petersona poprima novi nivo uranjanja u VR, i nema ničeg tako strašnog kao da zapravo vidite taj poznati toranj iz sjenke nad vama prije nego što se sve zacrni. U Hello Neighbor: Search and Rescue, vratićete se u tu kuću i preuzeti ulogu šest malih heroja iz komšiluka dok se suočavaju sa svojim strahovima sa ciljem da oslobode svog prijatelja koji je zatočen u bizarnom podrumskom zatvoru.  Moraćete da naučite i savladate svaku od njihovih jedinstvenih sposobnosti da rešite zagonetke, otkrijete misterije i izađete iz komšijine kuće u jednom komadu, sve usred pokušaja da vas sam jezivi komšija ne uhvati. Sama pomisao na to pokreće naše otkucaje srca!  

Šta god da radite, izbegavajte KOMŠIJU po svaku cijenu. Međutim, on možda nije jedini protivnik na kojeg nailazite dok pokušavate da oslobodite svog prijatelja i pobjegnete. Nadamo se da ste uzbuđeni koliko i mi što ćete igrati Hello Neighbor: Search and Rescue na PlayStation VR2 i PlayStation VR. U nastavku ćemo podjeliti mnogo uzbudljivih vijesti i detalja o igri, pa držite oči otvorene. Radujemo se što ćemo se uskoro vidjeti u komšiluku!

– Tori Gerbeshi, Community Manager – tinyBuild Games

 

Jurassic World Aftermath Collection | Developer: Coatsink 

Rad sa dinosaurusima je ostvarenje sna za tim u Coatsink-u. Jurassic World Aftermath Collection je projekat strasti za mnoge od nas i tako smo uzbuđeni što ćemo ga doneti na PlayStation VR2 2023. godine!  

Ova prerađena verzija popularne avanturističke igre za preživljavanje kombinuje i prvi i drugi dio u jednu kompletnu kolekciju. Smješten između Jurassic World i Jurassic World: Fallen Kingdom, igrači slijeću na poznato ostrvo Nublar i nalaze se zarobljeni u napuštenom istraživačkom objektu. Uz naraciju koja je u potpunosti glumila glas koju vodiLaura Bailey, sa Jeff Goldblum koji ponovo igra ulogu Dr Ian Malcolm-a, igračeva misija je da povrati vredne informacije i preživi dok izbjegava mnoštvo svirepih i poznatih dinosaurusa. Igra izgleda bolje nego ikad, ciljajući 4K pri 90 FPS. Pored iskorišćavanja prednosti novih mogućnosti PS VR2 kao što su buka slušalica i korišćenje 3D zvuka, dodali smo volumetrijsko osvetljenje, poboljšane efekte naknadne obrade i brže vrijeme učitavanja, što zaista poboljšava imerzivnu prirodu ovog iskustva.  

Jedan od omiljenih trenutaka tima bio je šetnja oko dinosaurusa sa slušalicama i dobijanje pravog osjećaja obima. Ovo nas je inspirisalo da napravimo potpuno novu funkciju za ovo izdanje, The Dino Viever,  hodajući, živi muzej gdje igrači mogu da se upoznaju izbliza sa svojim omiljenim dinosaurusima. To je savršen način da kažete 'zdravo' T. rexu bez straha!

Tako smo uzbuđeni što donosimo Jurassic World Aftermath Collection na PlazStation VR2 i jedva čekamo da vam pokažemo još mnogo toga kako se približavamo lansiranju 2023. godine.

– Ray Willmott, Brand Strategy Manager, Thunderful

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Pistol Whip VR 

Pistol Whip je nagrađivana igra sa fizičkim akcionim ritmom u kojoj se sudaraju uzbudljiva igra oružja i dinamične numere, stvarajući svet iz snova u kojem igrači mogu da pucaju, sagnu se i izbjegnu da postanu vrhunski akcioni heroj.  

Poboljšana verzija igre će uvesti više dubine i dimenzije u akciju koja pumpa krv, sa povratnim informacijama sa slušalica i haptičkim povratnim informacijama, detekcijom dodira prstima i ozbiljno povećanom brzinom učitavanja. Svako oružje ima sopstvenu povratnu informaciju za ispaljivanje i ponovno punjenje, plus prilagodljivi okidači daju jedinstven ukus pružajući različite nivoe otpora kada je futrola sa mecima prazna ili puna.

Nova haptika vam omogućava da ponovo iskusite Pistol Whip kao nikada ranije“, kaže Lucas Sitanski, dizajner u Cloudhead Games. „Osjetite nalet metka koji vam pogađa glavu, škljocanje ponovnog punjenja pištolja i realističnije vibracije prilikom pucanja".  Ugrađeni 3D audio gura legendarne scene inspirisane filmom Pistol Whip bliže stvarnosti pomoću dinamičkog pozicioniranja. To znači da slušalice prate gde se nalaze zvučni efekti u odnosu na pleyer i automatski podešavaju jačinu zvuka.  

Možda najuzbudljivije za iskusne igrače je optimizacija SSD uređaja. Nadogradnja povećava radnu brzinu i značajno smanjuje ekrane za učitavanje i prelaze scena. Zahvaljujući naprednim funkcijama slušalica i kontrolera, igrači će pronaći zadivljujuće novo VR iskustvo unutar Pistol Whip-a na PS VR2. PlayStation VR2 verzija biće besplatna nadogradnja za vlasnike originalne PS VR verzije.

– Alex Blahout, Digital & Social Marketing, Cloudhead Games.

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Zenith: The Last City | Developer: Ramen VR

Hej Vitamo, Kristani je iz Ramena VR.

Uzbuđen sam što mogu da podijelim Zenith: The Last City na PlayStation VR2 kao naslov za lansiranje prvog dana! Tim stalno pomjera granice mogućeg, tako da vam obećavam da ovo nije isti Zenith od lansiranja. Dodali smo stotine sati novog sadržaja, napravili ogromna ažuriranja grafike i iskoristili PS VR2 funkcije da bismo vam donijeli zaista novi nivo iskustva Zenith-ovog prelepog otvorenog svijeta. Šta je novo:  

● Remont novog doživljaja igrača – Epska nova priča puna preokreta, sa novom postavom nezaboravnih likova. Savršeno vrijeme da uskočite ako ste novi u Zenitu.  

● Novi sistemi i bogata igra – Uhvatite stvorenja i pozovite ih kao kućne ljubimce, izvršite napad na zlog novog šefa i još mnogo toga. ● Ogromna grafička ažuriranja – oštrije teksture i modeli veće definicije, realistična trava, realistične senke i osvjetljenje i još mnogo toga. Uranjanje na sljedeći nivo:  

● Doživite potpuno novu dimenziju interakcije sa adaptivnim okidačima. Osjeti nalet energije kroz svoje ruke kada pokrećeš svoje mačeve ili otpor okidača kada ispaljuješ blastere.  

● Osjetite okršaj neprijateljske oštrice, brzinu udarca ili spori puls opasno slabog zdravlja uz povratne informacije slušalica.  

● Brzo učitavanje ubrzava vrijeme čekanja u proseku 2-5 puta u poređenju sa bilo kojom drugom platformom.

Brzo uskočite u Zenith i lako se krećite između tačaka teleportacije. Pozivam vas da i sami isprobate!

Verzija za PlayStation VR2 biće besplatna za preuzimanje za igrače koji već posjeduju igru na originalnoj PS VR verziji.

 – Kristani Alcantara, Rukovodilac tima , Ramen VR

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

After The Fall | Developer: Vertigo Games 

After the Fall, intenzivna kooperativna pucačina smještena u postapokaliptičnu verziju Los Anđelesa stiže 2023. na PS VR2!  

Udružite se sa još trojicom nakon što izađete iz kampa za preživele koji se dijeli sa do 32 igrača istovremeno. Ili, ako više volite da se sami zaputite u grad i sami se borite sa hordama mutanata ili velikih bossova, to je takođe opcija.

Koristimo prednosti novih PS VR2 funkcija, dodajući novi nivo uranjanja u karakterističnu igru After the Fall preko PS VR2 Sense kontrolera. Svaki slajd koji stavite na stalak i magazin koji pustite sada možete osjetiti kroz čitavu ruku putem haptičkog dodira povratne informacije, dok svaki pištolj sada oponaša svoj pravi primjerak u težini povlačenja okidača koristeći dinamičku upotrebu adaptivnih okidača. Svet After the Fall takođe nudi dublji osjećaj prisustva nego ikada. Osjetite vibracije u svom okruženju dok Smasher juriša prema vama i hitove Snowbreed dok vas napadaju, putem povratnih informacija iz slušalica.

Ovo je jedan od najljepših VR svijetova koje smo napravili, podržan 4K HDR ekranom. Skenirajte svoju okolinu u potrazi za prijetnjama kroz ogromnih 110° vidnog polja – pazite da ne trepnete!  U međuvremenu, nastavljamo da podržavamo potpuni multi-platformski multiplayer na PS VR2, omogućavajući igračima na bilo kojoj platformi da se pridruže akciji. Ažuriranja našeg sistema povezivanja olakšavaju povezivanje sa prijateljima nego ikada. I to nije sve što vas očekuje na PS VR2.

Od početnog lansiranja u decembru 2021. naš tim je nastavio da širi svijet After the Fall, čiji se sadržaj od tada više nego udvostručio. Biće vam drago da saznate da će sve te mučne, kooperativne divote biti uključene besplatno za svakoga ko kupi igru na PS VR2. Za igrače koji već posjeduju igru na originalnoj PS VR verziji, biće besplatna nadogradnja na PlayStation VR2 verziju!

– Pepijn van Duijn, Game Designer, Vertigo Games

11 new PS VR2 games announced: The Dark Pictures: Switchback VR, Cities VR – Enhanced Edition, Crossfire: Sierra Squad and more 

Tentacular | Developer: Firepunchd Games UG

Zdravo fanovi PlayStation-a!

Uzbuđen sam što mogu da otkrijem Tentacular, našu šarmantnu VR igru o ogromnoj, ali dobrodušnoj zvijeri sa pipcima koja pokušava da pronađe svoje mjesto u svijetu, a koja će se useliti u vaše srce za PS VR2!  

Za one od vas koji tek treba da iskuse vodeni svijet Tentacular-a u VR-u, očekuje vas prava poslastica za sva čula! Tentacular vas uranja u okeanski trup gigantskog mekušca blagih manira, odgajenog među ljudima na užurbanom i ekscentričnom ostrvu La Kalma. To je avantura zasnovana na fizici koja pršti inventivnim, impresivnim VR igrama, pričom koja greje srce i gomilom humora. Rešite zagonetke koristeći razigrane alate da biste izgradili čudne sprave i spektakularne strukture, ili napravite pustoš svojom glomaznom masom!   Ali to nije sve!

Naporno smo radili na implementaciji velikog broja novih funkcija, posebno za PS VR2. Pa hajde da pogledamo šta se sprema...

Prvo, Praćenje očiju Eye Tracking vam omogućava da komunicirate sa stanovnicima La Kalme jednostavnim gledanjem u njih. Da, vaš ogroman okvir sa pipcima će konačno privući pažnju ljudi samo, pa, pogledom! Odabrati da li ćete prihvatiti zadatak od jednog od stanovnika grada je jednostavno kao da pogledate opciju DA ili NE... ali ako to ne uspjete, uvijek možete izabrati da udarite svakoga po glavi svojim ogromnim pipcima! PS VR2 nam je takođe ponudio priliku da dodamo poboljšanu heptiku zasnovanu na zvuku. Ova nova funkcija dodaje dodatni sloj vjernosti i taktilne povratne informacije koja dodatno povećava osjećaj da ste zaista na okeanskom povetarcu, puštajući vašim pipcima da slobodno lete. Pored toga, prilagodljivi okidači vam omogućavaju da osjetite težinu predmeta koje podignete, uključujući svako rastezanje i naprezanje dok hvatate sve, od brodova do kontejnera za transport (ili čak NLO-a).

Osim što ćete osjetiti težinu svijeta oko sebe, takođe ćete ojsetiti sve to kroz slušalice i njihovu vibraciju. 

Bilo da mašete svojim dodacima u vazduhu (kao da vas jednostavno nije briga) uz udaranje basa di-džeja na krovu, ili usljed udara energije van ovog svijeta koji pulsira kroz vaše tijelo, vaša čula će eksplodirati od uzbuđenja.

Jedva čekamo da svi sami doživite Tentacular na PS VR2, nadamo se da ćete uživati u našoj zdravoj, nadrealnoj avanturi o otkrivanju odakle ste došli i gde pripadate.

 

Koja je igra vaš favorit?

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...