Playstation
05.08.2023.

NOVA PS5 konzola

Limitirani Marvel’s Spider-Man 2

Prije malo više od nedjelju dana je najavljena nova PlayStation PS5 konzola, i to kao limitirano izdanje. Mi smo malo sačekali sa informacijom, dok nismo dobili potvrdu da će se naći i u radnjama u Srbiji, i sada evo i kompletne vijesti, koja je objavljena na PlayStation Blogu.

Kakav uzbudljiv trenutak za PlayStation igrače, jer je Insomniac tim upravo završio zadivljujući panel na San Dijego Comic-Con-u sa fantastičnim novim otkrićima iz Marvelovog Spider-Man 2. Ovo uključuje prvi pogled na PS5 konzolu – Marvel's Spider-Man 2 Ograničeno izdanje paketa, koji sadrži prilagođeni dizajn poklopca PS5 konzole i odgovarajući DualSense bežični kontroler.

 

 

First Look: PS5 Console – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle

Bili smo oduševljeni što smo danas našim obožavaocima predstavili ove zapanjujuće dizajne zbog načina na koji prikazuju izgled i osjećaj Marvelovog Spajdermena 2. Prijetnja Venoma i simbiota biće jedan od najstrašnijih izazova, koje će naša dva Spajdermena sresti licem u lice u Marvelovom Spajdermenu 2. Zbog toga smo željeli da odrazimo intenzitet simbiota i njegov kapacitet za transformaciju i moć sa dizajnom preuzimanja za PS5 konzolu i DualSense bežični kontroler.

Prednji poklopac PS5 prikazuje vitice simbiota koji se agresivno približavaju ikoni Spajdermena, prijeteći da potroše posljednji dio preostale crvene boje koja sija kroz nju. Simbiot je u potpunosti vezan za zadnji dio PS5 konzole sa ikonicom bijele Spider-Man ikone iz Insomniac-ovog naprednog odjela na ekranu. Na bežičnom kontroleru DualSense možete vidjeti veći dio kontrolera koji je preuzeo dizajn simbiota.

Bila je fantastična saradnja sa timovima Insomniac Games i Marvel na ovom novom izgledu za PS5 konzolu i DualSense kontroler.

„Dizajn je inspirisan simbiotom u igri koji preuzima konzolu i kontroler, ali još uvijek možete vidjeti neke od osnovnih crvenih ispod vitica. Ovo predstavlja različite načine na koje će igrači doživjeti preuzimanje simbiota u Marvelovom Spajdermenu 2. To je konstantan pritisak i povlačenje za dominaciju, bilo da je unutrašnja ili spoljašnja, a ishod nije siguran.”  – Jacinda Chew, viši umjetnički direktor, Insomniac Games

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...