Playstation
15.11.2022.

God of War Ragnarök u Singapuru

Maštamo o ovome

Dok se Kratos i Atreus pripremaju za svoje putovanje u Devet kraljevstava u God of War Ragnarök,, par je takođe navratio i u Singapur u stvarnom svijetu. Od 9. do 13. novembra, u prostorijama Design Orcharda će se prikazivati murali likova, veliki štandovi, razne aktivnosti na rubu i još mnogo toga u znak proslave lansiranja igre na PlaiStation 5.

Pop-up događaj traje svakog dana od 10 do 22 sata i besplatan je za javnost. Čak i spolja, tema Boga rata je istaknuta, počevši od stepeništa koje je pretvoreno u oslikano platno okruženja igre.

 

Poslije stepenica se nalaze izrezi likova i murali koji dočekuju posjetioce, od kojih svaki ima drugačiju estetiku.

Onaj najbliži stepenicama, na primjer, suprotstavlja dinamični dvojac otac-sin sa zastrašujućom silom koja je Tor, dok ilustracija pored prikazuje Kratosa kako oslobađa svoj bes. Ipak, vrhunac izložbe je obojena cerada koja se proteže preko travnatog prostranstva, dodajući jedinstven dodir Kratosovim i Atreusovim dizajnom.

 

Putovanje Kratosa i Atreja je zabjlieženo kroz izložbu umjetničkih djela, koja ne samo da ističe stilske radove regionalnih kreatora, već nudi i sveobuhvatan pregled para i njihovih uloga u univerzumu igre. U međuvremenu, zidovi su obloženi raznim posterima likova.

 

 

Posjetioci će takođe moći da se dočepaju šoljice kafe kafe sa temom u Alchemist Coffee-u, sa legendarnim motivom vuka i psa. Imajte na umu, međutim, da je broj ograničen na 50 šoljica dnevno, ali postoji kvaka: moraćete da pazite na lozinku na kanalima društvenih medija PlayStation Asia i da je pravilno recitujete pred osobljem da biste uživali u naletu kofeina.

 

Za dodatno uzbuđenje tu su i razne druge stvarčice.

I svakoga dana po 20 GiveAway kompleta.

 

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...