Playstation
15.11.2022.

God of War Ragnarök u Singapuru

Maštamo o ovome

Dok se Kratos i Atreus pripremaju za svoje putovanje u Devet kraljevstava u God of War Ragnarök,, par je takođe navratio i u Singapur u stvarnom svijetu. Od 9. do 13. novembra, u prostorijama Design Orcharda će se prikazivati murali likova, veliki štandovi, razne aktivnosti na rubu i još mnogo toga u znak proslave lansiranja igre na PlaiStation 5.

Pop-up događaj traje svakog dana od 10 do 22 sata i besplatan je za javnost. Čak i spolja, tema Boga rata je istaknuta, počevši od stepeništa koje je pretvoreno u oslikano platno okruženja igre.

 

Poslije stepenica se nalaze izrezi likova i murali koji dočekuju posjetioce, od kojih svaki ima drugačiju estetiku.

Onaj najbliži stepenicama, na primjer, suprotstavlja dinamični dvojac otac-sin sa zastrašujućom silom koja je Tor, dok ilustracija pored prikazuje Kratosa kako oslobađa svoj bes. Ipak, vrhunac izložbe je obojena cerada koja se proteže preko travnatog prostranstva, dodajući jedinstven dodir Kratosovim i Atreusovim dizajnom.

 

Putovanje Kratosa i Atreja je zabjlieženo kroz izložbu umjetničkih djela, koja ne samo da ističe stilske radove regionalnih kreatora, već nudi i sveobuhvatan pregled para i njihovih uloga u univerzumu igre. U međuvremenu, zidovi su obloženi raznim posterima likova.

 

 

Posjetioci će takođe moći da se dočepaju šoljice kafe kafe sa temom u Alchemist Coffee-u, sa legendarnim motivom vuka i psa. Imajte na umu, međutim, da je broj ograničen na 50 šoljica dnevno, ali postoji kvaka: moraćete da pazite na lozinku na kanalima društvenih medija PlayStation Asia i da je pravilno recitujete pred osobljem da biste uživali u naletu kofeina.

 

Za dodatno uzbuđenje tu su i razne druge stvarčice.

I svakoga dana po 20 GiveAway kompleta.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

12.
Nov.
2022.
Playstation
Developeri su predstavili nove igre koje stižu na VR2 sljedeće godine.
20.
Oct.
2022.
Playstation
Kažu da je PS Plus servis dao sebi autogol, ili još gore, pucao sam sebi u noge ovog oktobra, uz ponavljanje grešaka od prošle godi...
15.
Oct.
2022.
Playstation
13.10 za Evropu  Sony je  pokrenuo novi program lojalnosti pod nazivom PlayStation Stars koji će igračima dati bodove lojalnosti i nagrade.
12.
Aug.
2022.
Playstation
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i posljednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećav...
27.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti, a internet su preplavile slike iz trej...
12.
Jul.
2022.
Playstation
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro riješiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
12.
Jul.
2022.
Playstation
Posljednja posjeta Boga rata našem svijetu.
09.
Apr.
2022.
Playstation
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
13.
Feb.
2022.
Playstation
Kako se bliži datum izlaska Playstation-ove ekskluzive Horizon Forbidden West tako saznajemo više detalja o samoj igri. ta ko da ćemo ovu igru moći da...