Playstation

Ovo je period kada se dosta pozajmljuju i iznajmljuju konzole, ukoliko nemate svoje. Napraviti nalog je jednostavno, i to većina zna. Obrisati nalog je još jednostavnije ali većina to ne uradi. 
Detaljnije
Dok PS5 konzola ima i daljinski sa namenskim dugmićima za pojedine servise, starije konzole takođe jednostavno možete iskoristiti i za gledanje dobrih filmova i serija.
Detaljnije
Nick je napokon imao priliku da proveri kako radi najnovija PS5 konzola, i evo njegovih komentara.
Detaljnije
Vlasnici PS5 kozola će verovatno biti banovani.
Detaljnije
Sony tvrdi da je PS5 imao do sada najbolju premijeru i prodaju ikada zabeleženu u kompaniji PlayStation, i potvrdio je da su trenutno sve količine u svetu prodate a da će pojedini regioni dobiti kove količine do kraja godine.
Detaljnije
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva glavna proizvodjača kućnih konzola.
Detaljnije
PS5 poseduje dosta opcija o kojima Sony nije ni govorio. Jedna od njih je i automatsko uključivanje prevoda.
Detaljnije
Rockstar je objavio da će Grand Theft Auto 5 i Red Dead Redemption 2, kao i izvestan broj ostalih starijih naslova iz njihovog portfolia biti kompatibilni sa PS5 i Xbox Series X|S konzolama.      
Detaljnije
Hajde da se podsetimo tutorijala koji je uradio Dušan Srbljak na kanalu AXE.   P.S. Pratite našu ponudu PS4 konzola
Detaljnije
Mnoge je obradovala potvrda Sucker Punch-a da će Ghost of Tsushima biti igriv na PS5 od prvog dana preko "backward compatibility" a PS5 opcija Game Boost će omogućiti do 60FPS.
Detaljnije
Ukoliko vam je PlayStation 4 konzola dugo vremena bila offline, ili je prethodni update sistemskog softwera bio neuspešan, pa vam se zbog toga sistem stalno vraća u safe mod – moraćete da odradite firmware update ručno, preko USB-a. Evo i kako.
Detaljnije
Zašto je zvuk vaše konzole jak i čujete zvuk okretanja kada igrate PS4 igre? Postoji par trikova za popravku ovog problema.
Detaljnije
Sony je najavio da ćemo PS5 showcase gledati uživo sledeće srede, 16. Septembra u 1pm PT/4pm ET/9pm BST.
Detaljnije
Playstation konzola je moćna stvar koja može da radi još bolje uz par trikova. Jedan od njih je kako isključiti obaveštenja.
Detaljnije
Čini se da će novi PS5 DualSense moći da prepozna korisnike.
Detaljnije
Od dobrog može biti još bolje.
Detaljnije
Neke nove navike možda i nisu tako loše.
Detaljnije
PlayStation ekskluziva će imati novi besplatni online co-op mode!
Detaljnije
Kupili se PlayStation konzolu i evo kako da je instalirate.
Detaljnije