Playstation
25.08.2020.

Dobro jutro lutko!

Zdravo šmekeru!

Kako navodi SegmentNext Sony Interactive Entertainment se trudi da doda što više sigurnosnih opcija i mera zaštite svojim uređajima i čini se da će PS5 kompletno promeniti ne samo iskustvo igranja već i načine na koje se pristupa profilima i nalozima.

Na osnovu nedavno odobrenog patenta, Sony je našao način da prepozna različite pristupe korišćenja ličnih PlayStation naloga kada korisnici igraju na različitim konzolama. To omogućava da igrači prate svoje napredovanje u igri ili pristupaju specifičnim sadržajima. Da bi to uradili, igrači moraju da ukucaju svoje šifre i lozonke koje mogu videti i ostali koji se nalaze u njihovoj blizini. Možda će zaboraviti da se izloguju. Možda će vlasnik konzole moći da pristupi specifičnim informacijama. Možda...

Novi patent će to sprečiti.

U pitanju je sistem koji će koristiti DualSense senzore, kao što su i žiroskop i ascelerator, kako bi prikupili sve podatke pozicije kontrolera, orijentacije, pritisak i slično i to u okviru od oko 60 sekundi. Ukoliko kontroler prepozna korisnika nudi opciju prihvatanja ili odbijanja korisnika tj. profila. Ovo će svakako rešiti problem ručnog logovanja na više naloga i olakšati iskustvo igranja.

Patent nije namenjen samo za DualSense već se pretpostavlja da će raditi i na ostalim uređajima kao što je DualShock, Move Motion kontroler, PSVR i drugi.

Koliko su ova nagađanja tačna, videćemo.


.


 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 je najbolje mesto za igranje PS4 konzola, pruža izuzetnu snagu za igranje, nevjerov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
299,99 EUR
Veličina
Nova
299 ,99 EUR

Slični članci

24.
Aug.
2020.
Playstation
Od dobrog može biti još bolje.
22.
Aug.
2020.
Playstation
Neke nove navike možda i nisu tako loše.
20.
Aug.
2020.
Playstation