Playstation
29.01.2021.

Scott Pilgrim vs. The World™: The Game – Complete Edition

ITNetwork je odigrao ovu interesantnu igru

Scott Pilgrim vs. The World: The Game bila je igra koja simbolizuje najveći nedostatak posedovanja digitalnih izdanja video igara. 2014. godine Scott Pilgrim je uklonjen sa svih platformi zbog problema sa licenciranjem. To je bio kraj ovog hodočasničkog putovanja. Ili smo bar tako mislili. Skoro deceniju kasnije, Scott Pilgrim se vratio na tržište, ne samo digitalno, već i fizički. Kao neki koji su čitali grafičke romane, gledali film, igrali originalnu igru, pa čak i društvenu igru, bili smo apsolutno ushićeni da krenemo na putovanje memorijskom trakom. Svi sada mogu ponovo da posete ovaj 8-bitni naslov i da proživi njegove dane slave. Ali da li se Scott Pilgrim sve ove godine kasnije još uvek drži tog naslova?

U slučaju da niste pročitali knjige ili pogledali film Scott Pilgrim Vs The World, 23-godišnji Scott Pilgrim je lenjivac koji živi u Torontu i počinje da se viđa sa misterioznom devojkom po imenu Ramona Flowers nakon što je objavio da je pobedio njenih Sedam zlih bivših. Ako želite više o priči, preporučili bi vam čitanje knjiga ili barem gledanje filma radi konteksta. Ako očekujete da ćete je dobiti iz igre, bićete razočarani, jer ne prati ni film ni narativne knjige. S druge strane, to je arkadni stil beat’em up, pa ovde priča nije glavna briga.

Izvor IT Network

Igranje je mesto gde Scott Pilgrim počinje da blista. Možete da igrati kao jedan od 7 različitih likova sa njihovim sopstvenim skupovima poteza, od njihovih posebnih sposobnosti do kombinacija. Novac igra klјučnu ulogu dok ga koristite za kupovinu hrane i predmeta koji pomažu u unapređenju vašeg karaktera odobravajući pristup novim potezima i statistikama koji se sastoje od odbrane, brzine, snage volјe i snage.

Samo igranje Scott Pilgrim-a je u redu, ali igranje sa prijatelјima je, verujte nam, 10 puta bolјe. Izvođenje kombinacija sa četiri najbolјa druga, označavanje talasa neprijatelјa i boss-ova nije samo lakše, već i puno zabavnije. Gotovo kao da je igra namenjena ovakvom igranju. Ako želite da izvučete maksimum iz ove igre, multiplayer je pravi put. Ostali modovi igre osim priče uklјučuju dodgeball, survival horror, boss rush i čak battle royal.

Nemojte nas čak ni pitati o soundtracku za igru. Možemo satima da ludimo, ali Anamanaguchi izvodi zadivlјujuće komade koji hvataju element 8-bitnog RPG-a. Tempo, taktovi i muzika teku gotovo besprekorno dok šake lete po celom ekranu. Ne kažemo da je svaka pesma za pamćenje, ali kapa dole Ananmanguchi-u jer su ovde neke opasno dobre za igranje. Svakako ćete se setiti naslova Another Winter.

Postoje neki elementi za koje smo se nadali da će biti dodati u ovom remasteru. U prodavnicama predmeta bilo bi korisno znati tačno šta kupujete. Stavke vam ne govore koja statistika raste pri kupovini, pa se na kraju isprobava i greši u nadi da ste kupili nešto vredno njegove cene. Pariranje je takođe element koji otklјučavate, ali vrlo je fin kada želi da radi. Jednom kada vam neprijatelјi nanesu udarac, počeće vas samo zavijati udarcima bez načina da se odbranite. Jedini način da se suprotstavite tome je da predvidite kada će vas neprijatelј udariti i parirati, ali mnogo je teže to učiniti kada se na ekranu skupi hrpa neprijatelјa. Ni komboe nije nužno lako izvući, posebno kada koristite analogni džojstik u odnosu na D-pad. Zaista je škaklјivo.

Izvor IT Network

 

Tokom igre nailazili smo na neke propuste kada bi bili izbačeni sa mape i ne bi se pojavili, ili bismo mi ili mi i naš saradnik izgubili život, ali zaglavili bismo plutajući kao duhovi. Te situacije su se dešavale samo u retkim prilikama, pa to zaista nije poremetilo naše iskustvo.

Scott Pilgrim Vs The World je apsolutno morate da imate ako su beat ’em up vaš tip igre. Akcija prepuna ko-op-a pomešana sa Anamanaguchi-evim soundtrackom savršeno postavlјa raspoloženje. Iako je potrebno malo vremena da se nauče i zakucaju neke kombinacije kada shvatite, sigurno ćete imati odličnu zabavu.

 

Prednosti:
+ Anamanaguchi-ev OST
+ Uzbudlјiv multiplayer
+ Zadovolјavajući beat-em-up

Nedostaci:
– Nema opisa predmeta
– Izbirljivi combo-i

Tekst je preuzet sa sajta IT Network.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pridružite se Mariu, Luigiju, princezi Peach i Toad-u u misiji spašavanja kralje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
69,99 EUR
Veličina
Nova
69 ,99 EUR
Korišćena
69 ,99 EUR

Slični članci

24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...
17.
Feb.
2024.
Playstation
Koje Playstation 4 igre su se najbolje pokazale u 2023. godini? Prodaja tih igara je samo jedan pokazatelj, a ovaj tekst govori o ostalim razlozima zbog kojih s...