Playstation
30.11.2020.

Mućke sa PS5 kodovima

Ima li koga iz Srbije?

PlayStation Plus Collection je bonus koji dobijaju vlasnici nove PS5 konzole. Ukratko, imaju pristup kolekciji od 20 najboljih PS4 igara. Ipak, kako to uvek biva, pojavili su se oni koji bi da iskoriste ovu pogodnost i steknu neke dodatne pare. Kako? Pa jednostavnom prodajom kodova i otključavanjem igara korisnicima PS4 konzola. 

Sajtovi kao što je eBay imaju dosta ponuda u kojima se nudi mogućnost da se loguju na PSN nalog kupca, otključaju igre iz PSP kolekcije i nakon toga se izloguju.

Pojedini korisnici su prodali ovu uslugu desetinama njih, ali se čini da će im Sony stati na put. Iako u startu Sony nije ni razmišljao o tome da je ovako nešto moguće, sada će iskoristiti opciju koja im je ranije služila da banuju korisnike koji se više puta loguju na korisnički nalog u jednom danu, kako bi sprečili prevare, a sada će im sprečavati manipulacije sa specijalnom ponudom.

Ban će prvo trajati dva meseca a PS5 konzole koje su učestvovale u procesu će biti trajno blokirane na servisu.

Naš savet vam je da ne pokušavate ovako nešto.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50002
Okupite se i podjelite sa svijetom: Vrijeme je za ples sa Just Dance 2021! Prva fran&sc...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29,99 EUR
Veličina
Nova
29 ,99 EUR
Korišćena
29 ,99 EUR

Slični članci

30.
Nov.
2020.
Playstation
Nick je napokon imao priliku da proveri kako radi najnovija PS5 konzola, i evo njegovih komentara.
26.
Nov.
2020.
Playstation
Sony tvrdi da je PS5 imao do sada najbolju premijeru i prodaju ikada zabeleženu u kompaniji PlayStation, i potvrdio je da su trenutno sve količine u svetu pr...
19.
Nov.
2020.
Playstation
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva...