Playstation
10.10.2023.

PS Plus Extra i Premium za oktobar kriju kec u rukavu

Horor u oktobru

PS Plus Extra i Premium igre imaju tendenciju da budu bolje od besplatnih igara na PS Plus, ne samo u smislu količine već i kvaliteta ponuđenih igara. To je, naravno, praktično neizbježno, pošto viši nivoi koštaju više i pružaju više. Bilo je mjeseci kada su ga PS Plus Extra i Premium sačuvali, vremena kada besplatne igre PS Plus nijesu bile tako sjajne, ali to neće biti slučaj sa besplatnim igrama PS Plus za oktobar 2023!

Ovaj mjesec nude igračima recimo:

  • The Callisto Protocol,
  • Farming Simulator 22
  • Weird West

Ima komentara da je ovo prava jesenja ponuda jer dok Farm može da predstavlja rad na njivama i jesenje žetve, Callisto Protocol je solidna horor igra a Weird West donosi natprirodno što je uobičajeni element koji ide u Noć vještica. A ako PS Plus Extra i Premium iskoriste taj pristup, onda bi fanovi mogli biti u pravu poslasticu ovog mjeseca.

Korišćenje  tema koje obuhvataju jesen pomoglo je da se podigne nivo PS Plus Essential, a jače oslanjanje na Noć vještica moglo bi da učini isto za PS Plus Extra i Premium. To bi bilo podizanje novog nivoa letvice za nešto što je već visoko, ali kolekcija horor igara koje čine značajan dio PS Plus Extra i Premium igara za oktobar 2023. godine bila bi veoma dobra. Treba napomenuti, međutim, da to nije nužno vjerovatno. Usluge pretplate na igre imaju tendenciju da zavise od sezone ili praznika, iako horor igra tu i tamo za oktobar nije nužno nešto što do sada nije viđeno. To bi svakako mnogo doprinjelo dokazivanju vrijednosti PS Plus Extra i Premium za oktobar.

PS Plus Extra i Premium igre obično se objavljuju sredinom mjeseca, što ih čini na oko dvije nedjelje daleko od Noći vještica.

Povećanje broja fanova horor igrica koji bi skidali igre i igrali za Noć vještica bi osiguralo da je ovo bude jedan od PS Plus najboljih mjeseci do sada, i vjerovatno bi obezbjedilo da se neke igre igraju više od prosječnog preuzimanja PS Plus-a. To vjerovatno nije najbitnija stvar na svijetu, ali postoji dosta ljubitelja horora koji uživaju u maratonu dobrog filma ili video igrica u čast praznika i sezone.

PS Plus bi igrao upravo na to, koristeći Noć vještica kao tajno oružje!

Naravno, s obzirom da PS Plus Extra i Premium dodaju 20-ak igara svakog mjeseca, fanovi ne bi trebalo da očekuju da sve ili čak većina njih budu horor igre. Ali 5 do7 bi bilo dobro, a igrači bi bili oduševljeni.  

Uskoro više i o velikom broju RPG  igara koje nam stižu na ove pretplate u oktobru.

Naravno, ovih dana očekujemo i najave crossover igara i dešavanja u velikim online hitovima. Sjetite se šta se svake godine dešava u GTA Online, RDR, Fortnite i slično.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...