Playstation
01.11.2023.

Playstation novi update nudi novitete

Napokon Sony navodi unapređenja

Sony je objavio više ispravki za PS5 od prvog izdavanja konzole 2020. Ponekad su ažuriranja PlayStation 5 konzole prilično značajna i dodaju nove funkcije koje korisnici mogu provjeriti, ali u drugim slučajevima ažuriranja su manjeg obima sa nejasnim napomenama o zakrpama koje ne daju korisnicima sveobuhvatnu predstavu o svemu što rade.  

Većina ažuriranja PS5 konzole spada u posljednju kategoriju.

Obično, kada Sony objavi ova ažuriranja za PS5 konzolu, objavljuje bilješke o zakrpama koje jednostavno kažu: „Ovo ažuriranje sistemskog softvera poboljšava performanse sistema“; bez davanja detalja o tome kako su performanse poboljšane. Međutim, najnovije ažuriranje konzole PS5, objavljeno krajem oktobra je druga priča. PS5 igrači mogu odmah da preuzmu novo ažuriranje konzole.

Prema napomenama o zakrpi, novo ažuriranje konzole PS5 obnavlja muziku u kontrolnom centru kako bi je olakšalo korišćenje, dok je opcija Block SeeThrough View on TV dodata za PlayStation VR2 korisnike. Ovo omogućava igračima da izbjegnu slučajno emitovanje svog okruženja kada igraju igrice na PS VR2.

Najnovije PS5 ažuriranje je takođe dodalo mogućnost da se kaže "Šta je novo?" preko glasovnih komandi kako biste saznali sve o novim funkcijama PS5. I na kraju, kaže se da je najnovije ažuriranje za PS5 „poboljšalo poruke i upotrebljivost na nekim ekranima," iako još nijesmo sigurni kako.

Naravno, moguće je da je novo ažuriranje PS5 napravilo tajne promjene koje nisu pomenute u bilješkama o zakrpi!

Neka ažuriranja za PS5 su u prošlosti unijela tajne promjene, dodajući korisne funkcije kvaliteta života, a da pritom tome nije pridata velika pažnja. Na primjer, Sony je nedavno promjenio početni ekran da uključi ikonu za PS5 igre koje se mogu strimovati kroz cloud. Kako sve više korisnika PS5 preuzima ovo najnovije ažuriranje, biće zanimljivo vidjeti da li će ovog puta biti otkrivene neke tajne promjene. Kad god se pojavi veliko novo ažuriranje za PS5, fanovi se uvijek podsjećaju na najočigledniju funkciju koja nedostaje na konzoli.

Nažalost, PS5 još uvijek nema dinamičke teme!

Sony nije objavio nikakve najave o vraćanju dinamičkih tema za PS5, ali je to  jedna od najtraženijih funkcija od strane fanova. Za sada, PS5 igrači će morati da budu zadovoljni novim ažuriranjem za PS5 i funkcijama koje ono donosi na sto, čak i ako nijesu tako blistave kao dinamične teme.

 

PS5 Update 23.02-08.20.00 Patch Notes

 • Music in the control center is now much easier to use. With its two-column layout, you can easily browse various categories, playlists, and songs.
 • You can avoid unintentionally broadcasting your surroundings while broadcasting games with your PlayStation VR2.

   

  • Go to Settings > Accessories > PlayStation VR2, and turn on Block See-Through View on TV to prevent the camera see-through image from being displayed on your TV while using your PS VR2.
 • If you say "What's new?" via Voice Command on any screen, you can now check for new PS5 features.

   

  • Currently, Voice Command (Preview) is only available in English for players with accounts for PlayStation Network in the US and UK.
 • We've improved the messages and usability on some screens.
Trenutno nema komentara

Slični članci

10.
Nov.
2023.
Playstation
Sony je ponudio dosta naslova, uključujući i one za igranje online
29.
Oct.
2023.
Playstation
Bliži nam se Crni petak, Cyber Monday, vikend akcije, Novogodišnje akcije, Božićne akcije... Upiti za konzole su već krenuli, a čini se da rukovodstvo...
12.
Oct.
2023.
Playstation
Manji PS5 dizajn dolazi sa 1TB prostora za čuvanje podataka na PS5 i PS5 Digital Edition; novi model pruža mogućnost dodavanja Ultra HD Blu-ray dis...
10.
Oct.
2023.
Playstation
Besplatne igre u okviru PS Plus za oktobar 2023. kriju dosta iznenađenja
11.
Sep.
2023.
Playstation
PlayStation Portal je tablet od 8" u sendviču između DualSense kontrolera koji je trajno pričvršćen za ekran.
09.
Aug.
2023.
Playstation
Beta otklanja greške i pomaže da sve mnogo bolje radi
09.
Aug.
2023.
Playstation
Da li ste primjetili PS Stars?
05.
Aug.
2023.
Playstation
Uskoro počinje preorder nove i limitirane PS konzole Marvel’s Spider-Man 2!
02.
Aug.
2023.
Playstation
Sljedeće ažuriranje sistemskog softvera PS5 će pored ostalih unapre]enja proširiti opcije zvuka i skladištenja, kao i poboljšati korisni...
26.
Jun.
2023.
Playstation
Kupili ste PlayStation konzolu i evo kako da je instalirate.