Klan RuR

Sam update dolazi već za par dana, tačnije 27. aprila.
Detaljnije
Jedan od najboljih i najuspešnijih Counter Strike igrača svih vremena, Nikolaj ”device” Rec, je od danas i zvanično predstavljen kao novi igrač švedske organizacija Ninjas in Pyjamas!
Detaljnije
Produkcijska kuća, Relog Media, koja je u vlasništvu Arena Sporta, je ovih dana najavila pravi spektakl za sve ljubitelje sporta budućnosti, koji će se održati početkom 2022. godine u Beogradu.
Detaljnije
Valve je konačno odlučio da promeni svoja pravila u vezi sa VAC banovima, zbog čega je veliki broj CS:GO profesionalaca konačno dobio dozvolu da se takmiči na njihovim turnirima, što znači da je juče bio veliki dan u njihovim karijerama.
Detaljnije
Dokumentarac ”Free-To-Play”, koji je izašao 2014. godine i koji nam prikazuje kako je izgledao prvi esports turnir sa milionskim nagradnim fodnom, sada možete odgledati na strimig platformi Netflix.
Detaljnije
Možda će srpska fudbalska reprezentacija propustiti Evropsko prvenstvo ove godine, ali E-selekcija Fudbalskog saveza Srbije neće, pošto su Stefan ”Kepa” Slavković i Marko ”Roksa” Roksić sinoć sa tri pobede i jednim porazom obezbedili učešće na najvećem PES takmičenju u Evropi.
Detaljnije
OG je pre nekoliko sati na svom zvaničnom twitter nalogu objavio da se dupli TI šampion Ana vratio svojoj staroj Dota 2 ekipi.
Detaljnije
Nakon višenedeljne potrage za novim igračem, OG je konačno pronašao ono što je želeo i to u vidu Šahara ”FlameZ” Šušan, sedamnaestogodišnjeg Izraelca koji se proslavio igrajući za Endpoint.
Detaljnije
Nedavno sam na Twtich-u slučajno naleteo na kanal Moussytv, gde jedan momak igra Hearthstone Battlegrounds, igru koju inače volim da pratim i igram. Ubrzo sam shvatio da se radi o jednom veoma dobrom igraču, ali ono što je meni bilo još interesantnije, je to što momak dolazi iz Srbije.
Detaljnije
Komisija za integritet esporta (ESIC) je zvanično potvrdila da se njihovoj višemesečnoj istrazi o nameštanju CS:GO mečeva u Severnoj Americi pridružio i Federalni istražni biro (FBI).
Detaljnije
Ovog vikenda smo imali prilike da uživamo u finalu EBL-a, najjače domaće League of Legends lige, u kojem je ŠAIM SE SuppUp osvojio treću uzastopnu titulu savladavši Z10 ESHARK sa 3-1.
Detaljnije
Da li ste znali da postoje univerziteti koji svojim studentima pružaju esports stipendije u vrednosti do $25,000?
Detaljnije
Dota 2 anime serijal, ”DOTA: Dragon’s Blood”, je konačno stigao. Pratite avanture vaših omiljenih heroja i otkrijte tajne do sada neistraženog Dota 2 univerzuma! Prva sezona serijala je dostupna za sve Netflix pretplatnike.
Detaljnije
Upoznajte jednog od osnivača organizacije HoNest, koji je ovom prilikom odlučio da zadrži svoju anonimnost, i da ostane na svom online nadimku, Džili.
Detaljnije
Riot Games nastavlja da unapređuje mobilnu verziju svoje popularne igre, zbog čega će League of Legends: Wild Rift uskoro dobiti popularni ARAM mod.
Detaljnije
Mnogi roditelji nisu oduševljeni kada čuju da njihova deca ne žele da upišu fakultet i da žele da se posvete profesionalnom gejmingu, ali kod Nemanje ”Nexa” Isakovića, slučaj je bio malo drugačiji. Podršku je od svoji roditelja dobio odmah, što se u ovom slučaju i isplatilo, pošto je Nemanja postao jedan od vodećih Counter Strike igrača na svetu.
Detaljnije
Možda i najveći autsajder VCT Valorant Masters turnira, Acend, je uspeo da napravi ogromno iznenađenje u velikom finalu savladavši favorizovanu ekipu Heretics sa 3-2.
Detaljnije
Sony Interactive Entertainment i nova esports organizacija RTS zajednički su kupili Evolution Championship Series, jedan od najstarijih turnira posvećen tučama.
Detaljnije
Kada igrači napune određen broj godina, kao i u tradicionalnom sportu, tako i u esportu, mnogi odluče da je vreme za penziju. Dok se neki posvete nekim drugim zanimanjima, neki ostanu u svetu esporta, te preuzmu različite trenerske ili menadžerske uloge.
Detaljnije
Jedan od najuspešnijih fudbalskih klubova iz Belgije i trenutni šampion, Klub Briž  je rešio da uđe u esports vode i predstavljaju svoju prvu CS:GO petorku!
Detaljnije