Klan RuR
10.04.2021.
Autor: Predrag Ciganović

OG kompletirao svoj CS:GO sastav

Stigao je FlameZ

Šahara ”FlameZ” Šušan, sedamnaestogodišnji Izraelac koji se proslavio igrajući za Endpoint.

Ovaj momak će pred somom imati dosta težak zadatak jer dolazi kao zamena za Isu ”ISSAA” Murada, koji je pre samo nekoliko nedelja napustio organizacija nakon serije loših rezultata. Iako Jordanac nije briljirao, znamo da se radi o kvalitetnom igraču, a njega će sada zameniti momak koji gotovo da nema iskustva na visokom profesionalnom nivou.

Iako je Mihal ”Michu” Miler dugo bio prva želja za ekipu Aleksib-a, na kraju su odlučili da šansu pruže mladom FlameZ-u koji je pokazao da je neverovatan potencijal.

Ovo je sada zvanično druga promena koju su napravili od početka marta, pošto je nedavno Niko došao kao zamena za NBK-a. Sastav je sada definitivno osvežen, ali ne mogu reći da sam siguran da će biti jači nego što su ranije bili. Ipak, njihov prvi meč ćemo gledati već 13. aprila, kada su u sklopu Blast Spring Showdowna budu sastali sa Astralisom.

Ostale vesti na www.rur.rs

 

Slični članci

06.
Jan.
2021.
Ova mama je gejmer
Igre, firmovi, serije i život... Pas je definitivno čovekov najbolji prijatelj koji možda još uvek nije dobio zasluženo mesto u video igrama.
23.
Dec.
2020.
Ova mama je gejmer
Verujte nam da pregled ove 2020 godine u gejmerskim brojkama izgleda jako interesantno. 
07.
Sep.
2020.
Ova mama je gejmer
Svi mi imamo momente kada ne želimo da naučimo nešto novo jer mislimo da smo sve već videli i probali. I to je normalno. Poenta je u tome da shvatimo ...