Klan RuR
04.02.2021.

Klub Briž predstavio svoju CS:GO petorku

Još jedan novajlija u eSport-u

Briž je ime koje je poznato svima. Nakon odlične reputacije koju imaju u fudbalu, rešili su da se okrenu novijim generacijama i uplove u svet eSporta.

Predstavili su svoj tim ali je interesantno napomenuti da su odlučili da otkupe tim,  petorku koja je do sada igrala pod imenom Maestro koja je do nedavno predstavljala špansku organizaciju Tenerife Titans. U timu su tri belgijska igrača uglavnom poznata po nastupima na lokalnoj sceni ali i dva Poljaka. 

Imena Mateuš “⁠matty⁠” Kolođejčik i Mateuš “⁠n0tice⁠” Volnjak su poznatija imena i nastupali su za Izako Boars i Illuminar.

Briž ovom odlukom i potezom je ušao u krug onih profesionalnih fudbalskih klubova koji ulažu u eSport. Ova ekipa nije najjača i neće se profesionalno takmičiti u svetskom pro vrhu. Znate i sami da je širom sveta sve veći broj poznatih klubova koji ulažu u sport budućnosti. 

Ova ekipa će svoj debitantski nastup imati 11. februara na startu Elite Series Season 1 turnira koji je namenjen ekipama iz Beneluksa.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Slušalice HSL00292
G733 bežične slušalice dizajnirane su za udobnost. Opremljene su surround zvukom, zvučn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
199,99 EUR
Veličina
Nova
199 ,99 EUR

Slični članci

23.
Dec.
2020.
Ova mama je gejmer
Verujte nam da pregled ove 2020 godine u gejmerskim brojkama izgleda jako interesantno. 
11.
Aug.
2020.
Klan RuR
Nije roditeljima baš lako! Naročito kada dete nađe karticu i provali pin kod.
10.
Aug.
2020.
Ova mama je gejmer
U praistoriji su se igrali kamenčićima kako prikazuju neki nađeni crteži. Kamenčići su unapređeni u platnene lopte, platnene lopte u klikere a klikeri u prav...