Klan RuR
20.04.2021.
Autor: Predrag Ciganović

Veliki CS:GO turnir u Beogradu

Naravno, sledeće godine

Relod Media je nama do sada najbolje poznata po organizacija mnogih gejming događaja. Ipak, najviše su se probili na svetskoj Counter Strike sceni, gde već mesecima unazad organizuju brojne turnire, na kojima su podeljene novčane nagrade veće od 1,000,000 dolara.

Nažalost, zbog pandemije korona virusa, svi turniri su se igrali u onlajn formatu, ali to bi uskoro moglo da se promeni. Iako ne možemo da procenimo kako će sve funkcionisati za par meseci, u februaru 2022. godine biće organizovan veliki turnir u Beogradu na kojem će učestvovati pobednici svih 12 turnira koji će se do tada odigrati, kao i četiri ekipe sa specijalnom pozivnicom. Sama završnica turnira vrednog neverovatnih 250,000 dolara će se održati u prostorijama Relog Medie, zbog čega se nadamo da epidemiološka situacija neće sprečiti prisustvo navijača.

Ovo ipak ne bi bio prvi put da se u glavnom gradu odražava jedan ovakav događaj, pošto je Štark Arena bila domaćin već dva Svetska Counter Strike prvenstva, koja su privukla najbolje svetske igrače, kao i veliki broj gledalaca.

Relog Media je takođe nagovestila da možemo očekivati znatno veći broj ovakvih turnira kada se završi globalna pandemija virusa Covid-19.

 

Više vesti iz sveta eSporta na www.rur.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Slušalice HSL00286
G733 bežične slušalice dizajnirane su za udobnost. Opremljene su surround zvukom...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
161,99 EUR
Veličina
Nova
161 ,99 EUR

Slični članci

16.
Apr.
2021.
Ova mama je gejmer
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
29.
Mar.
2021.
Klan RuR
Da li ste znali da postoje univerziteti koji svojim studentima pružaju esports stipendije u vrednosti do $25,000?
20.
Mar.
2021.
Klan RuR
Sony Interactive Entertainment i nova esports organizacija RTS zajednički su kupili Evolution Championship Series, jedan od najstarijih turnira posvećen tuča...