Klan RuR
25.04.2021.

Novi Valorant Battle Pass

Šta nam sve donosi?

O novoj mapi smo već pričali, o novom agentu nema nikakvih informacija, ali zato sada znamo šta će se sve naći u novom Battle Passu, koji će kao i uvek doći zajedno sa novim Valorant aktom.

Sam update dolazi već za par dana, tačnije 27. aprila. Kao i uvek, Battle Pass će nam doneti veliki broj skinova, gun buddies-a, spray-eva, loading karti, kao i nož koji će biti nagrada ako dostignete najviši nivo. Cena će ostati nepromenjena, što znači da će vas koštati samo 10 Eura, što je odlična cena ako uporedimo koliko skinovi inače koštaju.

Dobijamo tri potpuno nova seta oružja: Depths, Lightwave i Songsteel. Kao što i samo ime kaže, Depths oružje izgleda kao da je izvučeno iz dubina, što se odlično uklapa u novu mapu, Breeze. Lightwave nas podseća na jefitniju verziju Glitchpop-a, dok Songsteel donosi vrlo elegantne verzije omiljenih pušaka.

 

Više na www.rur.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Riot poeni važe za League of Legends i ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
64,99 EUR
Veličina
Nova
64 ,99 EUR

Slični članci

21.
Apr.
2021.
Playstation
Poljski Playstation sajt je objavio pa povukao objavu o novivitetima u okviru PS+ pretplate a svi su primetili video sadržaje na spisku.
21.
Mar.
2021.
Klan RuR
Možda i najveći autsajder VCT Valorant Masters turnira, Acend, je uspeo da napravi ogromno iznenađenje u velikom finalu savladavši favorizovanu ekipu ...
23.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense ć...