Playstation
21.04.2021.

PS Plus Video Pass

Opcija koja će biti uključena u PlayStation pretplatu prve godine

Slučajno ili namerno, više nema ni jedne igre ili nekog unapređenja koji nisu ranije najavljeni, procurele slike, procurele informacije ili još neki bitni detalji. Ponekada se čini da i sami developeri i marketing odeljenja dozirano puštaju informacije kao tajne kako bi se o nekim proizvodima pričalo.

Da li je to potrebno nekome ko ne uspeva da proizvede dovoljne količine svoje nove konzole, sumnjamo. Mada, teoretičari zavera i o tome imaju svoje mišljenje.

Juče je Playstation Poljska objavio pa sklonio spisak noviteta koji stižu u Playstation Plus pretplatu. Ukoliko je spisak tačan, a nema razloga da ne bude, PlayStation Plus će uskoro će uvrstiti video sadržaj u ponudu. To je potez koji bi svakako ljubiteljima PS konzola pružio nešto što nije dostupno pretplatnicima Xbox Live Gold ili Game Pass, ali nije bilo baš puno detalja.

VGC ga je uočio pre nego što je uklonjen, a spisak je naveo PS Plus Video Pass, uslugu koja će biti dostupna pretplatnicima u Poljskoj od sutra, 22. aprila, do 22. aprila 2022. To bi došlo neposredno pre nego što Sony prestane da nudi video sadržaje za prodaju preko PlayStation Store i čini se da daje pristup hitovima koje radi Sony kao što su Venom i Zombieland: Double Tap. Prikazani su na odvojenoj, takođe uklonjenoj slici koja se nalazila na toj web lokaciji.

Prošlog meseca je Sony objavio da će PlayStation Store prestati da nudi TV i filmske sadržaje za kupovinu ili iznajmljivanje kasnije u toku ove godine.  Od 31. avgusta 2021. godine video sadržaj više neće biti dostupan putem digitalnog shopa, saopštila je kompanija. Međutim, postojeće kupovine će i dalje biti dostupne za pristup.  Sigurno je da Sony želi da poveća vrednost svojih pretplatničkih ponuda zbog jake konkurencije Xbox Game Pass-a, ubacivanjem nekih dodatnih ponuda u PS Plus. Bitno je što su tri filma prikazana na uklonjenom natpisu Venom, Bloodshot i Zombieland, svi proizvedeni od strane sopstvenog filmskog preduzeća kompanije Sony.  

Sony takođe poseduje i značajnu količinu televizijskog sadržaja koji su u posedu Sony Pictures Television, ali i anime sadržaja Funimation-a.

Ponuda koju nude već uključuje veliki broj striming usluga na PS4 i PS5, uključujući Netflix, Disney +, Apple TV i druge.  Nedavno je PlayStation pokrenuo inicijative koje se mogu smatrati potezima za suprotstavljanje popularnosti Game Pass-a.  Lansiranjem PlayStation 5, Sony je predstavio PlayStation Plus Collection, biblioteku od 20 PS4 igara koje pretplatnici PlayStation Plus mogu igrati na PS5.  U novembru je na pitanje da li postoje planovi za rast kolekcije, koja se trenutno sastoji od 10 igara nezavisnih proizvođača i 10 nezavisnih igara, CEO Jim Ryan rekao medijima da Sony čeka novitete.

PlayStation Plus je već potreban za igranje većine igara PS4 i PS5 online, mada vam to nije potrebnan za igranje besplatnih igara, a Microsoft planira da u budućnosti takođe ukloni svoje zahteve za Xbox Live Gold na tim igrama. PS Plus omogućava pristup do nekoliko besplatnih igara svakog meseca a iste možete da sačuvate tokom čitave pretplate.

Od kada je PS5 pokrenut, oni su obično uključivali najmanje jednu PS5 igru svakog meseca, a neke su čak bile dostupne samo putem PS Plus u početku.

Podsećamo vas i na akciju koja je dostupna ovog meseca u okviru Sony akcije sigurnog igranja kod kuće sa velikim brojem besplatnih igara, uključujući hit Horizon Zero Dawn.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41121
NieR Replicant ver.1.22474487139… je remake i remaster igre iz 2010 napravljena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34,99 EUR
Veličina
Nova
34 ,99 EUR
Korišćena
34 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI3514
Proizvođač: Exquisite Gaming Limited (EXG Pro) Visina: 21 cm Kompatibilan sa: većinom...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36,99 EUR
Veličina
Nova
36 ,99 EUR

Slični članci

20.
Apr.
2021.
Playstation
Prvi veliku update za PS5 konzole nije doneo samo mogućnost čuvanja igara već još neka unapređenja.
15.
Apr.
2021.
Playstation
Pre ili kasnije, svi ćemo imati PS5 konzolu i jako je bitno da zapamtite šta nikako ne treba da uradite.
14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...