Playstation
15.04.2021.

Ovo nikako ne radite svojoj PS5 konzoli!

Nema veze što je sada nemate

Koliko juče smo pisali o najnovijem unapeđenju za PS5 konzole i najavili i nove eksterne hardove za konzole. 

Kao novo rešenje za smeštanje i čuvanje, PS5 igre skinute na interni SSD mogu se premestiti na kompatibilne spoljne USB uređaje. Ovome se pristupa iz opcija u home meniju konzole, pomoću option tastera. Ovo je pre mera za uštedu prostora nego što je trajno rešenje za čuvanje. PS5 igre se i dalje ne mogu pokrenuti sa USB memorije i zato će igrači morati da ih vrate na SSD da bi mogli da ih pokrenu. Međutim, imajući u vidu relativno malu veličinu unutrašnjeg SSD-a i češću potrebu za oslobađanjem prostora za nove igre, to znači da možete ukloniti igre sa SSD-a i vratiti ih mnogo brže nego da ih ponovo skidate sa Interneta.

Da li ste znali da veliki broj igrača pravi iste greške kada koriste SSD i PS5?

Prvi je, korišćenje pogreškog hard diska!

Nisu svi hard diskovi kompatibilni sa konzolama. Hard mora biti od najmanje 250 GB i ne više od 4TB. Mora da podržava superspeed USB sa 5 Gbit/s. 

Drugi, korišćenje pogrešnog porta.

Ukoliko hard nakačite na port koji se nalazi na prednjoj strani, pogrešićete. Kada povezujete hard na konzolu, koristite port koji se nalazi na zadnjem delu konzole.

Treće i najčudnije, skidanje harda pre izlaska iz setinga. Na ovaj način možete uništiti igre koje ste prebacili na hard i vrlo je verovatno a ih više nećete igrati. Pre nego otkačite hard, obavezno obavezno čekirajte Safely remove from PS5 .

Sada kada ovo znate, razmislite o nabavci eksternog hard diska za konzolu.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50010
Od razvojnog tima Bluepoint Games dolazi rimejk PlayStation klasika, igre Demon’s Souls...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
74,99 EUR
Veličina
Nova
74 ,99 EUR
Korišćena
74 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1476
Budite u centru pažnje dok strimujete igru pomoću HD kamere za PS5™.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
64,99 EUR
Veličina
Nova
64 ,99 EUR

Slični članci

14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...
05.
Apr.
2021.
PC
Ako planirate da igrate PC igre na velikom 4K televizoru, pretvaranje gejming kontrolera u računarski miš može vam olakšati postupak. 
06.
Jan.
2021.
Playstation
Ovo je period kada se dosta pozajmljuju i iznajmljuju konzole, ukoliko nemate svoje. Napraviti nalog je jednostavno, i to većina zna. Obrisati nalog je jo&sc...