Klan RuR
27.07.2022.
Autor: Božidar Radovanović

Riot otkrio datum održavanja Worlds 2022 šampionata: Jesen je idealna za LoL

Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.

Šampionat će početi sa Play-In fazom u Arena Esports Stadionu u Meksiko Sitiju, i trajaće od 29. septembra do 4. oktobra. Turnir će se nastaviti u SAD-u sa grupnom fazom, koja će se odigrati od 7. do 16. oktobra u Madison Square Garden-u u Njujorku. MSG će takođe biti domaćin četvrtfinala, od 20. do 23. oktobra.

Polufinale Worlds 2022 šampionata će se održati u Atlanti, Džordžiji, u State Farm Areni, od 29. do 30. oktobra, a veliko finale 5. novembra u Chase Stadionu u San Francisku, Kaliforniji.

Format će biti sličan prošlogodišnjem – od 24 ekipa učesnica, polovina će se plasirati direktno u grupnu fazu, dok će ostatak timova prvo morati da prođe kroz Play-In.

Međutim, nedavno smo saznali da LCL ove godine neće biti u mogućnosti da pošalje svoje predstavnike, zbog čega će LEC dobiti dodatni slot, ukupno 4. LEC se time izjednačava sa LPL-om i LCK-om, dok LCS i dalje ima 3 slota.

Slični članci

15.
Feb.
2023.
Klan RuR
Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i sjetiti se svih tih nezaboravnih momenata
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspio da dostigne rank 1 u Valorantu.