Focus on
03.06.2021.

U kojoj Games radnji najrađe kupujete - Baazar Novi Sad

Danas vam predstavljamo četvrtu radnju u okviru akcije "U kojoj (Games) radnji najrađe kupujete" .

Podsećamo Vas da svakog dana na blogu, ali i na FB stranici i Instagramu, objavljujemo kratku priču o jednoj radnji, zajedno sa par reči, slika i video klipom koji najbolje oslikava tu radnju i trud naših zaposlenih. Vas molimo da, ako vam se radnja sviđa, kliknete "like" na FB ili Instagramu i ako imate želju (mnogo bi nam značilo), ostavite komentar - bio on loš ili dobar - šta vam se sviđa, a šta bi voleli da popravimo u toj radnji.

Dve GameS radnje u jednom gradu?

Da, ukoliko je to Novi Sad!

Novi Sad je grad koji se može pohvaliti neverovatnom gejming i pop kulturom, kao i fantastičnim ljudima. Svaki dan je nov doživljaj i zadovoljstvo jer ne samo da nam dan proleti već u tome i uživamo. Neverovatni ljudi, doživljaji ali i iskustva.

Danas nas je na primer, posetio Kratos! Pokazao nam njegove omiljene poteze i ukazao na naše greške. Pričali smo i o novoj igri. Kaže da će u Ragnaroku biti još brutalniji. Verujemo mu i jedva cekamo da vidimo. A vi?

Iako je Kratos otišao dalje, nama je svaki dan iznenađenje sa nekim novim gostom. Možete nas i vi posetiti u Novom Sadu, u tržnom centru Bazaar i to od ponedeljka do subote. Radno vreme je od 09:00 do 21:00, a nedeljom od 10:00 do 18:00. Ok, možda bi mogli i duže ali i mi volimo da odigramo koju partiju sa prijateljima.

Čekamo vas uz opuštenu atmosferu i nestrpljivi smo da čujemo koja je vaša omiljena igra ili konzola.

Jedini tržni centar u kom nije gužva!
Dođite kod nas da se ispričamo.... pa vi lagano odaberite šta vam to treba iz našeg asortimana
Toliko smo dugo tu uz vas da su vaši klinci sam nama postali tinejdžeri

 

Slični članci

29.
May.
2021.
Focus on
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smi&sc...