Nintendo
17.12.2020.

Nintendo Switch Online SNES i NES naslovi u decembru

Donkey Kong Country 3

Decembarske Nintendo Switch Online igre čine Nightshade sa NES-a kao i SNES naslovi Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble!The Ignition FactorSUPER VALIS IV i Tuff E Nuff.

Kako je najavio Nintendo, sve ove igre postaće dostupne Nintendo Switch Online pretplatnicima 18. decembra, 2020. nakon septembarskog update-a ove retro kolekcije koji je doneo Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest i Mario's Super Picross.

Nintendo je takođe objavio "Classified Information" video koji sadrži kodove za Donkey Kong Country 3, The Ignition Factor i Super Valis IV. Ovi kodovi sadrže bonus prostorije, level select i druge cheatove za spomenute igre.

Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! objavljen je 1996. godine za Super Nintendo, i u njemu su junaci prethodnih igara Donkey Kong i Diddy Kong nestali, sada je na Dixie Kong i novom liku Kiddy Kongu da ih pronađu i spasu

The Ignition Factor objavljen je 1994. godine i u pitanju je intenzivna igra sa vatrogascima, još jedan sjajan raritet za kolekciju.

Super Valis IV igrate kao Lena, jedina ratnica koja može da maše Valis mačem u borbi protiv zlih sila u ovom akcionom platformeru. Ova igra ima jednu specifičnu mehaniku, što više vremena provedete prelazeći nivo boss na kraju će biti teži.

Tuff E Nuff je akciona igra u kojoj četiri šampiona prelaze veliku kulu na čijem je vrhu Jade, samoprozvani Fighting King. Interesantno za ovaj 2D fighter je što postoji instant replay mod nakon borbi.

I na kraju imamo Nightshade jedinu igru za 8bit NES u ovom update-u Nintendo Switch Online igara, u kome postajete Mark Gray poznatiji kao Nightshade koji je poslednja osoba koja stoji između Sutekh-a i totalne kontrole nad Metro City-em. Izvođenje ovog naslova kombinuje akciju sa point and click deonicama.

Napomena: Da bi ste dobili ove a i prethodne igre besplatno na vašem Nintendo Switch nalogu potrebno je da imate uplaćenu Nintendo Switch Online pretplatu.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Donkey Kong - Country Tropical Freeze
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR

Slični članci

24.
Jun.
2024.
Nintendo
Ovih dana je veoma živo u svijetu video igara. Još nismo ni uspjeli da utvrdimo šta je sve viđeno na Nintendo Direct prezentaciji, a novosti na...
06.
Jun.
2024.
Nintendo
Od karata do konzola… Put velikog giganta može biti naporan, težak ali i zanimljiv kada istraživači puste mašti na volju i požele da naprave pr...
06.
May.
2024.
Nintendo
Nikad dosta Maria i prijatelja!