Nintendo
20.08.2022.

Return to Monkey Island

Informacije samo

Igre žanra point and click imaju nešto kao oživljavanje posljednjih par godina, sa igrama kao što su Kentucky Route Zero Thimbleweed Park koje su pomogle da se nekada popularna formula predstavi potpuno novoj generaciji gejmera. Uprkos ovom novootkrivenom fandomu, međutim, malo ko je mogao da predvidi izlazak nove igre Monkey Island, jer je serija ležala neaktivna od objavljivanja Tales of Monkey Island pre više od jedne decenije. Iz tog razloga su ljubitelji avanturističkih igara bili toliko uzbuđeni kada je Ron Gilbert zadirkivao Return to Monkey Island na blogu u aprilu, a još više kada je otkriveno da je igra u aktivnom razvoju i da će biti objavljena pre kraj 2022.

Sada, jedan posvećeni obožavalac na Redditu misli da su možda pronašli stvarni datum izlaska igre kopanjem po metapodacima web stranice izdavača igre.

Objavljujući u subredditu r/MonkeyIsland, korisnik po imenu LowLevel otkrio je da je naišao na nekoliko interesantnih dijelova koda dok je ispitivao metapodatke za odeljakReturn to Monkey Island na sajtu Devolver Digital. Jedan od naslova, koji je označen kao "date_override," je postavljen na "Dolazi 2022," što je ono što je prikazano na sajtu kada ga pogleda član korisnika. Drugi, koji je jednostavno označen kao "datum," glasi "2022-09-01T12:00:00.000Z," sugerišući da bi Return to Monkey Island mogao biti objavljen prvog septembra.

Iako je svakako moguće da se kod jednostavno koristi kao mjesto za kasnije informacije, LowLevel nastavlja da ističe da se ovaj isti dio koda u odjeljku Cult of the Lamb na sajtu savršeno poklapa sa datumom izlaska igre, što sugeriše da postoje dobre šanse da bude tačan.

Kako je planirano da se Return to Monkey Island pojavi na Gamescom-u sljedeće nedjelje, neki sada predviđaju da će trejler za datum objavljivanja biti prikazan na istom dešavanju, vjerovatno sa „dolazi sljedeće nedjelje“; saopštenjem na samom kraju.

Ako se ispostavi da je to slučaj, to ne bi bio prvi put da je datum izlaska igre otkriven tako blizu njenog puštanja u prodaju. U okviru junskog Nintendo Direct-a, na primjer, najavljeno je da će Portal: Companion Collection biti objavljen istog dana. U stvari, Nintendo je iznenađujuće često lansirao mnogo igara posljednjih godina, pri čemu su mnogi Switch naslovi postali dostupni u roku od nedjelju dana od objavljivanja. Ovo takođe ne bi bilo jedino veliko "curenje" povezano sa igrom, ako znamo da je nedavno dodata lista Nintendo eShop-a otkrila cijenu od 24,99 dolara za Return to Monkey Island.

Pošto Gamescom počinje za samo nekoliko dana i prvi septembar se nazire na horizontu, fanovi ne bi trebalo da čekaju previše da saznaju finalne infomacije o igri.

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Sep.
2022.
Nintendo
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
12.
Aug.
2022.
Nintendo
Game Freak nam je demonstrirao kako će se igrati Pokemon Scarlet i Violet, odnosno nove metode putovanja svijetom pomoću dva legendarna Pokemona.
16.
Jul.
2022.
Nintendo
Ipak je to Sonik…
08.
Jul.
2022.
Nintendo
Evo nekoliko besplatnih originalnih naslova i klasičnih NES/SNES igara koje Nintendo Switch Online pretplatnici mogu da zaigraju na svojim konzolama.&nb...
04.
Jun.
2022.
Nintendo
Ekipa iz Play!Zine je donijela svoju presudu kada je u pitanju nova Nintendo sportska igra!
29.
May.
2022.
Nintendo
Mario Strikers: Battle League uključuje nekoliko novih funkcija koje će popularnu Nintendo franšizu uvesti u modernu eru igara.
07.
May.
2022.
Nintendo
Nintendo je objavio demonstraciju nadolazeće fudbalske igre Mario Strikers: Battle League i prikazao gameplay prepun zanimljivih detalja.
17.
Feb.
2022.
Nintendo
Ovaj Nintendo Direct je prevazišao sva očekivanja!
12.
Feb.
2022.
Nintendo
Nintendo je još jednom pokazao da je kralj online prezentacija
05.
Feb.
2022.
Nintendo
Brojke prodaje Pokemon Legends: Arceus konstantno rastu i evidentno je da je sve više igrača koji se po prvi put upoznaju sa Pokemon svijeto...