Vijesti/Najnovije
22.08.2020.

Iron man ima besplatan update

Novo oružje i nove opcije

PlayStation blog je objavio objašenje Blaine Higdon-a, čoveka koji je radio na gameplay dizajnu za Iron Man VR developera Camouflaj, o tome šta uključuje novi besplatni update, i počeo je sa novim game modovima.

New Game+ mod će dozvoliti igračima da ponovo dožive iskustvo priče o ovom junaku bez odricanja svojih Research Points i odmah otključava Impulse Armor. Dodat je i Ultimate difficulty mode koji igračima daje još više izazova ukoliko su prevazišli Invincible težinu.

Tu je i novo orušje koje uključuje i Continuous Beam Repulsor koji omogućava našem junaku da izdrži nekoliko sekundi zrak. Imamo i EM Charge Cannon koji mogu da prodru kroz oklope Skull, Revenant, i Wight dronova.

Micro Swarm ispaljuje "fire-and-forget" inteligentno orušje koje je odlično za velike grupe neprijatelja i na kraju Gravity Bomb koje kreira specifičnost koja hvata više neprijatelja u njihovim stazama.

Dobili smo i osam novih Custom Armor Decos sa sve Iron Patriot. Otključavaju se kompletiranjem novih zadataka u igri.

Pored sadržaja, novi update donosi i unapređeno vreme učitavanja (Shanghai misija se učitava tridesetak sekundi brže).

Ukoliko vam je klip dosadan, možete ga preskočiti kada ponavljate misiju.

Kako se vama sviđaju ove promene?

Slični članci

21.
Aug.
2020.
Vijesti/Najnovije
Nakon zatvorene pre-order beta za Marvel's Avengers prođle nedelje, od danas, svi mogu da provere i daju svoje mišljenje o igri. Potrebno je da i...
16.
Aug.
2020.
Vijesti/Najnovije
Joker se ipak poslednji smeje!