Focus on
15.11.2022.

Amazon se bori sa nestašicom God of War Ragnarok

Dosta retailera se neplanirano našlo u problemu

God of War Ragnarok za PlayStation 4 i PlayStation 5 možda se suočava sa značajnom nestašicom na Amazonu, najvećem prodavcu na mreži u Sjedinjenim Državama.

God of War Ragnarok je zvanično lansiran u sredu, 9. novembra, za PS4 i PS5. To je svakako najiščekivanije ekskluzivno izdanje za PlayStation 2022. i jedno od najvećih izdanja igara u cijeloj godini. Ipak, čak ni God of War Ragnarok nije imun na nestašice. Naime, postoji problem da se igračima isporuče fizičke kopije PS4 i PS5. 

Amazon je primao preordere za God of War Ragnarok na PS4 i PS5 od jula. Tada je Sony zvanično potvrdio datum izlaska nastavka 9. novembra. Takođe je tada potvrđeno više izdanja God of War Ragnarok, uključujući i standardno i kolekcionarsko izdanje. Postoji čak i znatno skuplje Jotnar izdanje koje sadrži repliku Moljnir čekića. Maloprodaja je bila ključni fokus za izdavanje God of War Ragnarok, i to veoma jasno, ali to ipak nije omogućilo i adekvatno snabdjevanje.

Postoji dosta izvještaja o tome da je Amazon odložio isporuku God of War Ragnaroka određenim naručiocima unaprijed, i to nedjelju dana prije D1.

God of War Ragnarok su Prime pretplatnici trebalo da dobiju ranije, tako da su mnogi korisnici koji su naručili unaprijed vjerovali da dobijaju igru za nekoliko sati. Tada je Amazon obavjestio naručioce u pretprodaji putem e-pošte o kašnjenju. Umjesto toga, igra bi bila isporučena između 16. i 23. novembra, čak dvije nedjelje kasnije nego što je prvobitno navedeno.

 

Dan kasnije, PS5 God of War Ragnarok Launch Edition na Amazonu i dalje navodi da će njegova besplatna prime isporuka stići između 18. i 21. novembra. PS4 verzija igre je navedena kao da stiže 21. novembra. Čak i God of War Collector Edition će stići ranije, sporuku 13. novembra. Nema ni naznaka lokalizovanih problema sa isporukom, pošto su izveštaji podjeljeni širom Sjedinjenih Država, iako su Kanađani i oni u UK rekli da postoje nema takvih problema. Najjednostavniji odgovor je da je potražnja za God of War Ragnarok u SAD veća od očekivane.

Pošto su prethodne porudžbine pogođene, Amazon možda jednostavno nije dobio dovoljno zaliha da bi God of War Ragnarok zadovoljio potražnju.

Jednostavno ali neočekivano, dok smo se mi navikli da nam se ne isporučuje potrebne količine kolekcionarskih izdanja igara uopšte.

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Nov.
2022.
Focus on
God of War Ragnarok nudi pet nivoa podešavanja težine, što omogućava igri da se prilagodi širokom spektru različitih nivoa vje&scar...
16.
Nov.
2022.
Focus on
Tu su stvorenja metala koja putuju carstvom i protiv njih se bori i pobjeđuje mlada djevojka sa skrivenim porijeklom i crvenom kosom.
09.
Nov.
2022.
Focus on
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa djelom iz 2018.
02.
Nov.
2022.
Focus on
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dijela.
30.
Oct.
2022.
Focus on
Kažu da je teško priznati svoje greške, ali da je to uslov da se odnosi poprave. Pitanje je samo da li je Atreus nešto naučio iz Kratoso...
30.
Oct.
2022.
Focus on
Još jednom, vrijeme je da krenete na jedinstveno putovanje kroz Francusku 14. vijeka prožetu kugom, dok Amicia i njen brat Hugo nastavljaju tražiti si...
15.
Oct.
2022.
Focus on
Tekst prvi put objavljen 30.10.2022 Stiglo je i to doba, došao je novi spooky season! Respawn.ba je odlučio da pripremi 10 horror filmova koje možete ...
13.
Oct.
2022.
Focus on
Dugo očekivana anime serija Chainsav Man premijerno je prikazana 11.10.
24.
Sep.
2022.
Focus on
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocjenio tada ...
02.
Sep.
2022.
Focus on
Uspjeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.